Rapor mu aldın kuzumm sorun yapmadılar dimi işyerinde. Ohh dinlen valla tadını çıkart bende yatıp dinlensem die gün sayıyorum valla çok ihtiyacım var

Gelecek o günler inşallah canım benim az kaldı nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile yok kuzum rapor almadım patronum durumu biliyordu zaten sağolsun izin verdi 10 gün Allah razı olsun hiç sorun yapmadı seninde aynı şekilde olur inşallah

Çok sağol kuzum inşallahh. Açıkçası bende ilk 5 gün banyo yapmadım ama yinede okudum hani Allah görüyor diye sonra çok dikkat ederek abdest alarak okudum.

Çok sağol kuzum inşallahh. Açıkçası bende ilk 5 gün banyo yapmadım ama yinede okudum hani Allah görüyor diye sonra çok dikkat ederek abdest alarak okudum.

Anladım canım benim bende öyle yapayım o zaman herşey dua sonuçta Allahım kabul etsin dualarımızi inşallah

10 güncük bekleyeceğiz artık hemen gelsin geçsin inşallah
doktor bana 9 gun dedi bende gidicem bu yuzden . birsey sorucam ama ben 3.gunu banyo yaptim bir sknti olurmu birazda dikkat etmiyorum sanırım umitlenmemek icin biliyorum yanlis ama Allahim vericekse her turlu verir diyorum ama

doktor bana 9 gun dedi bende gidicem bu yuzden . birsey sorucam ama ben 3.gunu banyo yaptim bir sknti olurmu birazda dikkat etmiyorum sanırım umitlenmemek icin biliyorum yanlis ama Allahim vericekse her turlu verir diyorum ama

Canım hiç endişelenme 3. Gün banyo yapman sıkıntı olmaz tabiki takdir Allahın ama bide tedbirimizi alalim dediğin gibi nasip ettikten sonra her türlü olur ama ağır islerden kaçınmak gerek inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum hiç stres yapma kendine

Kesinlikle öyle tatlım yer gök dua. Bende herzaman dua ediyorum sizler için. Rabbim bize yaşattığı bu mutluluğu size de nasip eder inşallah

Kuzum benim Allah razı olsun aminn inşallah Allahım bu mübarek günlerde kabul eder dualarımızı

Çok şükür canım sevindim herşeyin iyi olmasına onlarında hepsi hallolur merak etme yavrularına kabus pozitif sonuç al yeter ki inşalalh
halloldu canım verdim kanı pazartesi çıkacak alıp gturcem orda bi bebiş vardı annesi getirmişti aşıya hastaneden çıkana kadar onla oynadım nasıl gülüyor çok tatlıydı yaaa sen napiyoon canım nasılsın

Inşallah kendi bebeginle de oynayacaksın Allahın izniyle kuzum benim az kaldı güzel haberler vereceğiz yakında hepimiz inşallah Bende iyiyim çok şükür canım annem yanımda sağolsun herşeyi o yapıyor yatıyorum daha çok arada bir yürüyorum balkona çıkıyorum bir hava alıyorum öyle öyle vakit geçiriyorum bakalım yavrularımı seviyorum dua ediyorum bol bol bu mübarek gün kabul olsun dualarımız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…