Canım benim inşallah Rabbim senide tüm transfer olanlarida 9 ay hiç ayırmaz yavrularından Allahım yardımcın olsun inşallah pes peşe veririz güzel haberleri birbirimize seninle dualarim
amin canım Allah razi olsun .. hepimizin güzel haberlere ihtiyacımız var..olursa inşallah olur, ikimizin aynı zamanlarda olcak ... oooo süper olur yaa..

12. günü mü bekliceksin yoksa önden test mi yapcaksın dilek meraktan ölürüz valla

Yok kuzum aslında test günüm 13 mayıs ama merkez pazar günü kapalı olduğu için 14 yazdı kağıda ben 13 mayısta yaptıracam özelde o gün birde anneler günü inşallah ilk anneler günü hediyem olur Allahım yaşatır o sevinci inşallah onun öncesinde idrar testi de yapmayı pek düşünmüyorum tabi tutabilirsem kendimi inşallah

Hayırlısı olsun canım benim nerede tedavi görüyorsun bende bugün yarın adet bekliyorum tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla
insaAllah hersey istediginiz gibi gider canım Ankara Anatoliada yaptırdım canım hersey güzel dedi %60 dedi ama Allah bilir ama

Oy oyyy kimler gelmiş anne adayımız günaydınn nasılsın bakalımm

Ayy canım benim anne kelimesini duymak bile nasıl mutlu ediyor insanı iyiyim çok şükür yatıyorum dinleniyorum arada bir yürüyüş yapıyorum bol bol dua ediyorum inşallah kabul etsin Rabbim dualarımızı kuzum benim

amin canım Allah razi olsun .. hepimizin güzel haberlere ihtiyacımız var..olursa inşallah olur, ikimizin aynı zamanlarda olcak ... oooo süper olur yaa..

Hemde nasıl süper olur Allahım izniyle inşallah burayı pozitif haberle dolduralım mayıs ayında inşallah

Biliyor musun benimde pazar gününe denk gelmişti cumartesi ye almışlardı.. ne kadar güzel bir güne denk gelmiş ayarlasan olmaz.. ajandama yazıcam o günü kaçırmamamız lazım..

Allahım insaAllah insaAllah en
insaAllah canım Rabbim sana onu bagıslasin o gunde sizin gununuz olur o mutluluk seni hep guldursun insaAllah canim

Rapor mu aldın kuzumm sorun yapmadılar dimi işyerinde. Ohh dinlen valla tadını çıkart bende yatıp dinlensem die gün sayıyorum valla çok ihtiyacım var

Canlarrr test gününüze kadar hergün 1 tane meryem suresi okuyun ve bol bol dua edin.
Ben erken başlayıp 41 gün okumuştum ve bol bol dua etmiştim Rabbime şükürler olsun ki dualarımı kabul etti
hayırlı uğurlu olsun canım masaAllah size :)

Biliyor musun benimde pazar gününe denk gelmişti cumartesi ye almışlardı.. ne kadar güzel bir güne denk gelmiş ayarlasan olmaz.. ajandama yazıcam o günü kaçırmamamız lazım..

Canım benim çok sağol valla çok güzel denk geldi inşallah güzel de haberler alırım

Allahım insaAllah insaAllah en

insaAllah canım Rabbim sana onu bagıslasin o gunde sizin gununuz olur o mutluluk seni hep guldursun insaAllah canim

Ayy inşallah kuzum benim aminn inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Allahım kurduğumuz hayalleri gerçekleştirsin inşallah sende bende tüm isteyenlerde yaşasın o mutluluğu

Canlarrr test gününüze kadar hergün 1 tane meryem suresi okuyun ve bol bol dua edin.
Ben erken başlayıp 41 gün okumuştum ve bol bol dua etmiştim Rabbime şükürler olsun ki dualarımı kabul etti

Canım benim ınsllah sağlıkla sıhhatle kucağına aldigin günleri de gör peki transferden sonra normal abdest alarak okudun değil mi bende 5. Günden önce banyo yapmak istemiyorum pek ama kararsız kaldım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…