ya birşey sorcam canlarim ama yarin adet gunum biliyorum ilaclardan dolayi adet gecikebilir ama mesela 2 gun olmadım desem umutlanabilirmiyim ?
Benimde yarın adet olmam lazım ama bekliyoruz ya adeti psikolojik olarak gecikebilir canım :) keşke hamile olsak da geciksek

ya birşey sorcam canlarim ama yarin adet gunum biliyorum ilaclardan dolayi adet gecikebilir ama mesela 2 gun olmadım desem umutlanabilirmiyim ?

Canım umut her zaman vardır tabiki ama ilaçlar zaten geciktiriyor adeti ama yinede sevinebilirsin olmadığına hiç kafana takma kuzum düşünme inşallah güzel sonuçlar alacaksın

Inşallah kuzum. Insallah bebislerin tutunacak sana allaah ne demiş sen temkinini al gerisini bana bırak yani sen temkinli ol yeter kuzum

ya kızlar çok soru soruyorum ama bisey diyecem yarin benim dogum gunum transfer olalı bugun ilk gun dahil 5. gun gidip kan versem bir umut cıkabilirmi yoksa hic gunumu mahvetmesem mi esime supriz yapmak istiyorum ama

ya kızlar çok soru soruyorum ama bisey diyecem yarin benim dogum gunum transfer olalı bugun ilk gun dahil 5. gun gidip kan versem bir umut cıkabilirmi yoksa hic gunumu mahvetmesem mi esime supriz yapmak istiyorum ama

Canım çok erken bence güzel güzel kutla doğumgününü hiç canınızı sıkmayın bostan yere çok erken çünkü çıksa ayrı bi stres çıkmasa bir stres o yüzden bekle derim ben

Canım çok erken bence güzel güzel kutla doğumgününü hiç canınızı sıkmayın bostan yere çok erken çünkü çıksa ayrı bi stres çıkmasa bir stres o yüzden bekle derim ben
tesekkur ederim canim hastahaneylede konustum onlarda oyle dedi

gve Canım sen nasılsın nasıl gidiyor bekleme süreci iyisindir inşallah kaçıncı günün bugün
kuzum ben çok garip duygular içersindeyim. Estrofem ilacı kullanana kadar çok heycanlıydım ki bunu burada da çok yansıttım. İlacın yan etkisimidir bilmiyorum Çok durgunum ve heycanım gitti. Kendimi depresyondaymışım gibi hissediyorum. Eşimde sürekli dalıp gittiğimi söylüyor. Tabikide çok istiyorum anne olmayı ki zaten bunca eziyete bir insan isteksiz katlanamaz. İlaç bitince umarım geçer bu durum. Transfere tahmini 10 gün kaldı. Size bu etkiler oldumu sadece bana mı oluyor?

transfer gününü sayma canım 4. günündesin ve çok erken oyüzden çıkmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…