Canım bende 1. Denememde hep yatmıştım aman yeter ki tutunsun evim batsın dedim ama olmadı kısmet değilmiş dedik 2. Denemem de transferin ilk günü ayaklandım hemen hiç yatmadım çok şükür rabbime onu henüz göremesemde değerlerimden dolayı hamile olduğumu söylüyolar :)

Benim hic belirtim yoktu ilac yan etkisi diyecegim belirtiler bile yoktu:) adet belirtilerinden hic farki yok zaten gebelik belirtilerinin..o yuzden moralinizi bozmamaya calisin sonuc alana kadar..zor biliyorum ama ya bebek varsa :)
Ayyy hadi inşallah.. koca 7-8 gün nasıl geçecek derken bi yarını edemiyorum şimdi gelsin yarın güzel umutlu günler..

Hayırlı sabahlar canlarımmmm nasılsınız bakalımmmmm. Dlk2606 kuzummm nasıl gidiyorrrr annelikkkk Egehanezra canımmm başladın mı transferinnn ne zamandııı tugken kuzuşumm bebişler seni üzmüyor değil miiii kinalikadin balımmm nasılsınnnn yeni umutlarına kar yağmasın emii :) ve tüm arkadaşlarımmm ne durumdasınızz, hepinizi çok seviyorumm

canım 8. haftaya girdik hala regl sancılarım var. Her gün 3-4 defa oluyor. 5 dk sonra geçiyor. Doktora haftalar önce sormuştum çok normal rahim genişliyor demişti. Bir daha da sormadım :)

canım 8. haftaya girdik hala regl sancılarım var. Her gün 3-4 defa oluyor. 5 dk sonra geçiyor. Doktora haftalar önce sormuştum çok normal rahim genişliyor demişti. Bir daha da sormadım :)
Evet benimde kısa sürede geçti ama ben hala hamile olduğuma inanmıyorum belki de henüz doktora gitmediğim için :) Allahım sağlıklı sekilde kucağına almak nasip etsin canım

Evet benimde kısa sürede geçti ama ben hala hamile olduğuma inanmıyorum belki de henüz doktora gitmediğim için :) Allahım sağlıklı sekilde kucağına almak nasip etsin canım
Amin canım hepimizinkini. Evet insan başlarda inanamıyor ve her an kötü birşey olacakmış gibi geliyor. Pozitif düşünelim pozitif olsun :)

Hayırlı sabahlar kuzumm nasılsın iyisin dimi ? Ben tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum gecikti biraz tahmin ediyordum ben gerçi gecikeceğini de :) hayırlısı hakkımızda sonu inşallah güzel olur da

Ahh bitmicek bu endişeler hamile kalsak da bitmiyor sanırımm

Iyiyim canım allah razı olsun şimdilik beklemedeyiz 2 hafta göremedik minigi zaman su gibi aksın hemen randevu günü gelsin istiyorum :))))

Hersey konrol altinda olduguna gore bak yazmissin prolutona kadar...kendini sakinlestirmeye calis icin rahat etmiyorsa yarini bekleme git bugun de kan ver yarin da kan ver:) sacma gelebilir ama onemli olan senin psikolojin...sabretmek zordur bilirim bu surecte.Allahim hayirli saglikli gebelik evlat versin ins...guzel dilegin icin tesekkur ederim..

Kuzum sakindim ilk denememde busefer isimi yapcam burda çoğu arkadaşlarımız vardı kalkıp ise gidiyorlar tutuyordu herşey nasip . Senin tuttumu busefer

kızlar merhaba bugun kan vermek icin aradilar mutlaka gelin dediler geldim kan verdim sonra lavaboya giriyim dedim sonra bi baktim damla kan adetmi oldum acaba nolur yardim edin kafayi yemek uzereyim

Hayırlı sabahlar kuzummmmmmmmmm iyim şükürler olsun yarn 11.30da transferim canımcımmmSen nasılsın toparladınmı braz?

Yarın iğne olmaya gidicem eşim götürüyo uzak olduğu için bugün tekrar çağırıp işinden de etmek istemiyorum bekle diyorum kendime yarın inşallah güzeldir değerim :)

Kuzum sakindim ilk denememde busefer isimi yapcam burda çoğu arkadaşlarımız vardı kalkıp ise gidiyorlar tutuyordu herşey nasip . Senin tuttumu busefer
Canım tuttu heralde 8.gün 114 dü 10. Gün 308 oldu değerim bugün 12. Gün değermi bilmiyorum yarın tekrar gidicem kan vercem merak ediyorum doktor cumartesi kese görmeye çağırdı o keseyi görmeden tuttu da diyemiyorum

kızlar merhaba bugun kan vermek icin aradilar mutlaka gelin dediler geldim kan verdim sonra lavaboya giriyim dedim sonra bi baktim damla kan adetmi oldum acaba nolur yardim edin kafayi yemek uzereyim
Canım yerleşme kanaması da olabilir çok az bi kan mıydı?

Canım kan kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok diyolardı kırmızı kan taze kan olduğu söylendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…