Kuzum tutmuş bal gbi hayırlı olsun inşallah sağ sağlim dogar bebişin

Hamdolsun kuzum benimm. Oh hadi inşaAllah hayırla başlarsınn. Adet olmayı bekleyince gecikiyor kerata :)

Iyiyim canım allah razı olsun şimdilik beklemedeyiz 2 hafta göremedik minigi zaman su gibi aksın hemen randevu günü gelsin istiyorum :))))

Yahu minikler bıkmıştır artık sürekli magazine yakalanmaktan :) saklanıyorlardır ultrason kamerasından :))

Hayırlı sabahlar kuzummmmmmmmmm iyim şükürler olsun yarn 11.30da transferim canımcımmmSen nasılsın toparladınmı braz?

Oyhhh hadi bakalımmm çok sevindimm balımmm. Hamdolsun bende evime dönüyorum artıkk. Eski halime döndüm, yapacak projeler var daha :)

Hamdolsun kuzum benimm. Oh hadi inşaAllah hayırla başlarsınn. Adet olmayı bekleyince gecikiyor kerata :)
Aynen kuzum burada da herkes öyle yazıyor bekleyince illa bikaç gün gecikiyormuş :) Benim en fazla 5-6 gün gecikmem oldu bu zamana kadar bakalım rekor mu gelecek :) Dün test yaptım hadi dedim bi umut son bakayım yok kocaman bir tek çizgii :)

Amin canım inşallah hepimiz bir an önce meleklerimize kavuşuruz . Hayır söktürücüyu içmedim testler böyle cikinci hic umudum yok ama bu sabah kan verdim yarin alacağım hayirlisi olsun artık

O tek çizginn hayırlısıylaa çift olacak artık inşaAllah kuzummm. Yeter ki ümidini kaybetmee :))

Yahu minikler bıkmıştır artık sürekli magazine yakalanmaktan :) saklanıyorlardır ultrason kamerasından :))
Canım benim öyle oluyor galiba )) nazli gelince minik hep bir acaba ile yaşıyoruz . Allah mı söyletiyor kız acaba bundan sonraki ikiz mı olacak sen minikler diyince. Şuan tekiz allahın izni ile.:))) sen nasılsın iyisin değil mi allah yardımcın olsun sabir güç sağlık versin

pembemsiydi sanirim ama emin degilim yani qdet sanirim kirmizida olabilir
Gecmis olsun insalah kotu durum değildir. Olumsuz dusunmeyelim. Sen kanını verdin eve gidip dinlen. Ayaklarını uzatıp protestan kullanıyormusum onuda ihmal etme.dua et bol bol

Kıııız sen ikiz dememiş miydinnnnn ben öyle hatırlıyorummm

Gecmis olsun insalah kotu durum değildir. Olumsuz dusunmeyelim. Sen kanını verdin eve gidip dinlen. Ayaklarını uzatıp protestan kullanıyormusum onuda ihmal etme.dua et bol bol
sonuc olumsuz olursa insaAllah olmaz ilaclari kesicez mi canim gidemedim eve bekliyrum vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…