hic yapmadim canim korkudan korkmak degilde sanki benimki biraz iyiye yormak sanirim daha cok

Allahım Yüce mevlam insaAllah haznesinde bol bol vericek çünkü O' cömerttir .kucukken inandigimiz gibi leylekler yerine melekler meleklerimizi getirsin insaAllah hepimize. dün gece bir rüya gordum kuzenim suan hmile baska bir evde beni cagriyor ve bi odaya goturuyor dogum yapmis oluyor ruyamda nur topu gibi ikiz erkek bebekler vardi sevincten agliyorum ruyamda hayr olsun insaAllah bilmem bian mutlu olup paylasmak istedim sizinle

Arkadaşlar tüp bebekle hamiye kaldim şükür bugün farkli bi merkeze gittim 2li testim normal cikmasina rağmen siz tup bebekle hamile kalanlar her zaman risk altindasiniz bu her zaman yüksektir 2li testin normal cikmasi seni sevindirmesin tarzında konuştu hamile kalan arkadaşlar hoc böyle bişey duydunuzmu

Hayirli olsun gebeliginiz saglikla kucaginiza alin insallah. Ben de Anatoliada tedavi oldum.2.tedavimde Hamile kaldim ve agustos ayinda kucagima aldim oglumu.Hakan Yarali ve ekibi 1 numara.

Tam tersi aslında burada uzun uzun yazamicam ama o dr iyi sallamış kuzum

Yani hamile kaldiktan sonrasi tum gebeler icin ayni...ama zor elde edilen gebelikler oldugu icin biraz daha ehemmiyetli yaklasiyorlar.2 li3lu testin olasilikli sonuclari yerine nifty test yada amniyo sentez gibi kesin sonuc veren tarama testleri oneriliyor.biz nifty yaptirmistik

Hiç kafanıza takmayın böyle şeyleri. Tam tersi. Tüp bebekte sperm ve yumurtaların kaliteli olanları seçildiği, embriyoların en kaliteli olanları transfer edildiği için risk daha az. Çevremde onlarca insan tüp bebekle çok sağlıklı tek ve çoğul doğumlar yaptılar. Böyle asılsız söylemlerle moralinizi bozmayın.

insaAllah senin test gunun ne zamn canim
Çarşamba günü test günüm , yedinci gün transferden sonra ama dr istedi. Acaba 5. Gün embriyosu diye mi erken istedi onu da anlamadım.. bugün kasıklarım ve belim iyice ağrıdı, bide bi iğne vermişti dr pruloton muydu neydi totomu çok acıttı, çok yağlı bi iğneymiş Allah sürekli vurulanlara yardım etsin valla .. yarın regl günüm , dua edin kuzular , çok korkuyorum..

Korkma canım bebeğin sana tutunmaya çalışıyor benimde öyle olmuştu inşallah güzel haberler alırsın

Korkma canım bebeğin sana tutunmaya çalışıyor benimde öyle olmuştu inşallah güzel haberler alırsın
yaaa aynı sekildemi oldu sizinde bi umut oldunuz bana ama sanirim bir gun gec gidicem bi umut eşimin hislerine çok guvenirim ben belkide 1 gun gec uzulmem icin gec hidelim dedi ama onun dedigi olsun ya Allah razı olsun yaa

Allahım gönlune gore vrrsin insaAllah canim ben tam bilmiyorum bu isleri ama bnimde 5. gun doktor bna 9.gun gel drdi bn 10.gun gidicm sonrasinda acaba erkenmi gittim diye icinde suphe olmasin canm

Kızlar merhaba benim bu sabah karın ağrım var regl ye 2 gün kaldı beta hcg 308 çıktı ama hala çok korkuyorum hasta olucam diye ya cumartesi doktor keseyi görmek için çağırdı ama ben o kadar nasıl beklicem Hamile olduğuma hala inanamıyorum herşey bi anda değişirse diye korkumdan

Kuzular bugün regl günüm, deli gibi ağrı çekiyorum heran oldum olacam gibi belirtiler var, zerre göğüs hassasiyetim yok.. pfff zaman daraldıkca umudum kayboluyor gibi.. Allah’ım sen yardım et..
Benim hic belirtim yoktu ilac yan etkisi diyecegim belirtiler bile yoktu:) adet belirtilerinden hic farki yok zaten gebelik belirtilerinin..o yuzden moralinizi bozmamaya calisin sonuc alana kadar..zor biliyorum ama ya bebek varsa :)

Benim 3.gum embriyosu 10.gun den itibaren 2 gun arayla olcumlerim 48-184-854 idi simdi oglan kucagimda 8 aylik 9.5 kilo:) 308 le hic korkma...sancilar tutunmaya isarettir Allahin izniyle:) keseyi gorunce kalp atisi tarama testleri detayli ultrasonu derken yeni ve hic bitmeyen kaygilar silsilesine hosgeldiniz:)

Canım benim benimde 8. Gün 114 dü 10.gün 308 oldu bugün 12. Günümdeyim yarın tekrar yaptırmak istiyorum benim 5. Gün embriyosuydu. İnşallah dediğin gibi tutunma ağrısıdır inan çok korkuyorum 10.gün çok hafif kahverengi lekelenmem olmuş gece sonrasında devam etmedi doktor yinede proluton verdi 3 günde 1 olmamı söyledi yarın iğne olurken kan da veriyim diyorum . Allahım sağlıklı bir ömür versin tontiş oğluna :):) Allahım isteyen herkese en hayırlısından versin

busefer fazla yatmiycam kuzum geçen sefer hep yattım korudum dün eşimle knusuyoruzda diyorum 3 4 gün yatarım sonra kalkarım yemegimi yaparım yavaş yavaş malum ramazaanlik bide nasibi vaarsaa naparsam yapıyım tutar o inşallah tutacak hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…