Hayırlısı böyleymiş kuzum. Dün gece hamile değilim ama şükürki eşim yanımda dedim ve mutluyuz hamdolsun. Başından beri hissediyordum.
Benim canımın içi ne desem boş hayırlısı böyleymiş. Bende aynı senin gibi düşünüyorum iyi ki eşim var..negatif sonuç aldığımda yıkılmıştım vücudum bitti resmen onca yük ilaç stres üzüntü..eşim falan umurumda değildi o gün. Sonra sonra onun olmadığını düşündüm ama öyle korkunç bir duyguydu ki Allah ım dedim yeter ki o iyi olsun yanımda olsun evlat vermeyeceksende razıyım..o olmadıktan sonra anlamı yok ki. Birde çok üzülüp abartıp sınanmak var sevdiğinle Allah korusun. İnşallah normal yolla olur kısmet

Kesinlikle canımmm yaaa dün kabus gördüm. Eşimle ayrılıyoruz bende çocuğu düşürmeye çalışıyorum. Allah'ımmmmm nasıl kötüydü eşimden ayrılmak. Ter içinde uyaandımm. Çocuk Allah nasip ederse olur, ama eş bambaşka bir bağ.

Cesaretlenir canım merak etme insan bebek için nelere katlanıyor iğneyi vurmadan sorun yokta acayip yakıyor ondan haberin olsun

Adetlerim düzensiz benim tam tarihinde olmaz tüp bebek icin tedaviye basladim 2 aydir olmuyorum diye söktürücü verdi dr bende ilaci icmeden bugun sabah ve öğle 4 test yaptim hepside 2 saat sonra silik cikti

Umarım herşey hayal ettiğiniz gibi olur. Peki adet söktürücü ilaçları içtiniz mi? Testi hemen yaptırın bence, ya hamileyseniz ve o ilaçlar? Nasıl bir etkileşim olur acaba, diye düşünmeden edemedim. Allah kalbinize göre versin,hiç birimizin kucağı boş kalmasın inşallah

9.gunum yarın test yapılıcak dedi doktor hala kafam çok karışık eskisi gibi hicbir belirtim yok adet sancilarım bile gitti yaptiriyim mi doktor degerin 30 olmasi lazim dedi çiķarmı varsa eger degeri o kadar offf bilmiyorum 5.gun embriyosuydu

Ben ilk denemem de 9.gün yaptirmistim canim 5.gun embriyosu cikar

Canım çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca Allah razı olsun çok sevindim böyle düşünmene bu zor zamanlarda çok iyi geliyor birbirimize destek olmamiz Allahım hep mutlu haberler güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah bende öyle kendim gibi seviniyorum üzülürken de kendimi onların yerine koyup üzülüyorum Allahım hepimize güzel evlatlar nasip etsin kısa zamanda inşallah amin inşallah canım benim

yaaandım desene o zaman eyvahhhhhhhhhhhhhhhh yarn son temizligimi yapiyim iyice diyom ablamlarda annemde kziyo yeni boya temizliğini yaptın diyolar .zatn busefer temizlik yok transferden sonra

Öyle kenini yoracak bir temizlik yapma kuzum transfere yorgun girme rahat ve güzel bir şekilde gir al yavrunu kuzucum haklılar annenler bu sfer bol bol dinlen transferden sonra Allahın izniyle pes peşe güzel haberler verelim inşallah

5. Gün embriyosu çıkar canım varsa ki inşllah vardır allahım seni güzel değerlerle karşılaştırsın inşallah kuzum seninle dualarim

Canım benim duygulandırdın beni ne kadar güzel örnekler vererek yazmissin doğru söylüyorsun her halimize şükretmek lazım Allahıma çok şükür olsun bu durumlara kadar geldim dediğim givi belediyelerde var hiç olmayacağını bilenler var onlar o durumdayken böyle üzülmem doğru olmaz Allahım kimseyi korktuguyla sınamasın insanın içini öyle güzel rahatlatiyorsunki kimseden duymadigim görmediğim desteği gorüyorum senden ne kadar güzel bir insansın Allahım her zaman mutlu etsin seni sen beni her uzuldugumde her içine sıkıntı girdiğinde boule mutlu edip rahatlatiyorsun dilerim ki Allahım çok mutlu eder en kısa zamanda da evlat sahibi eder isin gucun rast gitsin hep insallah kuzum benim gonlu guzel arkadasim birtanesin sen iyiki varsin. Her halime şükrederim ama sayende bir kez daha şükrettim Allahıma Allah senden razi olsun canım benim

5. Gün embriyosu çıkar canım varsa ki inşllah vardır allahım seni güzel değerlerle karşılaştırsın inşallah kuzum seninle dualarim
ay insaAllah ama umudum kesildi bugun bir arkadasta negatifi alınca sanki benimmis gibi yuregim parcalandi sanki bende ondan etkilendim sanirim Allahım şu hayr mubarek gunlerde bizide o minik ellere kavuştursun kesinlikle kınamıyorum yargılamıyorum ama biz burda evlat kokusuna hasretken insanların yaptikları canımı çok yakıyor el kadar yavrulara nasıl kıyıyorsunuz vicdansızlar Allahım herkese kalbinin ekmegini yedirsin Yüce Mevlam bizide görsun insaAllah

Sen böyle yazdıkça içim acıyor keşke hamile kalmış olsan keşke.Senden pozitif haber duymayı çok istiyorum inşallah bu defa olsun

Canım benim lütfen umudunu kesme güzel düşün onun şuan seninle olduğunu düşün elini karnına koy onunla konuş dua et ben böyle yaparak rahatlıyorum hafifliyorum sanki ama negatif olsada üzülmek yok çünkü biz Allah'tan herzaman hayırlısını istiyoruz ve Rabbimin verdiği her şeye de şükrediyoruz yine öyle olacak inşallah bizim de bebekleriniz bir yerlerde bizi bekliyor olacak inşallah güzel sonuçlar alırsın yarın canım benim dularim seninle olacak Allahım bu mübarek günlerde kabul etsin dualarımızi Evet bugün ki negatif sonuçlardan bende çok etkilendim ama gerçekten nasibimizde ne varsa onu yarayacağız korkunun ecele faydası yok inşallah herşey çok güzel olur kuzum Allahım öyle insanları ıslah etsin kuzum onlara diyecek söz yok Rabbim hicbirimize evlat hasreti cektirmesin kavuştursun bizi yavrularımıza inşallah

Sen böyle yazdıkça içim acıyor keşke hamile kalmış olsan keşke.Senden pozitif haber duymayı çok istiyorum inşallah bu defa olsun

Canım keşke keşke inşallah Allahım büyük o güzel sevinci mutluluğu sizlerle paylaşmanı nasip etsin Rabbim inşallah Allahım razı olsun güzel duaların için çok teşekkür ederim sayende huzurlu bir şekilde uyuyacağım yine yavrularınla konuşarak inşallah benimledirler ve hep benimle kalırlar tek dileğim isteğim o Allahım güldürsün yüzümü bu kez inşallah ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün kısa zamanda

aminn canım aminnn ya birsey sormak istiyorum ben kahverengi lekelenmeyi hic bilmiyorum ama bugun aksam lavaboda jeli kullanmadan once pecete kullandim ve kahverengi seklinde lekenme oldugunu gordum gunluk ped kullaniyorum ama onda hicbirsey gozukmuyor sonra jeli yaptim malum vajinadan iceri oldugu icin cikartinca jelin ucunda 2 3 tane kirmizi o kdar kucuk nokta varki boru olan kismindada kahverengi oldugunu gordum lutfen bilgilendirin suan ne dusunmem gerekiyor

Canım o gelen lekelenmelerin ne olduğunun kesinliği yok maalesef ama çoğu kez yerleşme kanaması olarak adlandırılıyor inşallah seninki de öyledir canım benim korkma endişelenme inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın idrar testi yapmismiydin hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…