Kızlar ben dayanamıcam bugün yine kan testi yaptırcam bu kan testlerini ne kadar süre tekrar etmeliyiz kaç kere de kesin olcak

Hayırlısı olsun canım inşallah bu denemen de pozitifi görürsün

olmamis canim 2 cikmis nasibimizde yokmus doktor o kadar iyi demistiki 60 65 oran verdi ama olmadi
Çok üzüldüm canım dediğin gibi demekki zamanı değilmiş. Sen asla pek etme ama inşallah birgün o güzel haberi alacağız hepimiz bizi bizlerden başka kimseler anlayamaz yeterki Allah dermansız dert vermesn sağlığımız yerinde olsun

olmamis canim 2 cikmis nasibimizde yokmus doktor o kadar iyi demistiki 60 65 oran verdi ama olmadi
Canım sıkma canını kısmeti yoksa gelmek bilmiyo Allahım hayırlı zamanda versin sağ salim eli ayağı düzgün olsun kimseden eksik yanını vermesin Allah öylesini nasip etsin

Hepimiz senin için dua ediyoruz kuzum, olucak olucak:)

Canım hayırlısı olsun kısmet değilmiş çok üzüldüm ama inşallah tez zamanda pozitifi görürsün ki şansın var bu defa tutmadı ama bidahakine inşallah güzel sonuçlar alacaksın. Dualarımdasın canım

can arkadaşlar dua edicez sabır dileyeceğiz.
benim de durumum galiba negatif.
bugun yine erken gebelik testi yaptım bugun sekizinci gunum hiç çizgi gözükmedi
üstelik karnım her an regli olucakmısım gıbı agrıyor
ve sabahki jeli kullanırken jelin aparataında kırmızı lekelenme gordum galıba suan ıcerde bı yerler kanıyor
sizin basınıza geldi mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…