Kizlar bu testi şimdi yaptim dünkü testlerden sonra sabah kan verdim yarin sonuc cikacak insallah vardirEki Görüntüle 2144308

Canım daha da neylermiş artık inşallah yarim kan sonucunlada tamamen kanıtlamış olursun hamile olduğunu hadi inşallah güzel değerler alirsin seninle dualarim

Merhaba canım inşallah bu son olur kavuşursun yavruna Allahım yardımcın olsun pozitif sonuçlar alırsın çok kaliteli sorunsuz çıkar embriyolarıniz olur inşallah

olmamis canim 2 cikmis nasibimizde yokmus doktor o kadar iyi demistiki 60 65 oran verdi ama olmadi

Canım inan nasıl üzüldüm Allahım sana güç versin canım toparlan inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna senin için hayırlısı böyleymiş öyle düşünmek lazım var mıydı dondurulmuşun

Canım daha da neylermiş artık inşallah yarim kan sonucunlada tamamen kanıtlamış olursun hamile olduğunu hadi inşallah güzel değerler alirsin seninle dualarim
Amiiin canim ağzına sağlık benimde dualarim tüm bebiş isteyenlere sizlere allah gönlüne göre versin seninde

Dlk2606 canım sürekli aklımda ve dualarımdasın, senle ilgili ben çok pozitifim, bekliyoruz müjdeli haberini

Canım nasıl mutlu ettin beni Allahım razı olsun inşallah güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle Rabbim banada yaşatır o güzel duyguyu inşallah

Canlarım sonucum çıktı şimdi sırayla yazıyorum
8.gün / 04.05.2018 : 114
10.gün / 06.05.2018 : 308
12.gün / 08.05.2018 : 896
Sizce iyimi gidiyo

Canım maşallah çok güzel gidiyor Allahım tamamına erdirsin kucağına aldigin günleride gör inşallah sağlıkla sıhhatle darısı bizim başımıza inşallah

Senin tedavi sebebin eşinden kaynaklımıydı

Canım 5 ve üzeri pozitif değer sayılıyor genelde ama seninkinin artma ihtimali var çünkü çok aşırı düşük değil inşallah hayırlısı olsun hakkında kat kat artarak yükselsin canım benim dualarim seninle haber ver bizede doktorunla konuşunca

Canım seni burda görmek çok güzel toparlanmana da çok sevindim bence vücudunu dinlendirmekle çok güzel düşünmüşsün her zaman dualarımda seni anacağım inşallah bizlere kısa zamanda güzel haberler verirsin kendin hamile kalırsın kuzum benim Allahım yardımcın olsun

İlaçlar bırakılınca ne zaman adet gördünüz kızlar ?

Canım o kişiden kişiye göre değişebiliyor hiç belli olmuyor ben 2 gün sonra olmuştum ilk denememde ama doktorum 1 2 ay düzensiz olması çok normal demişti hiç dert etme onu

Dlk2606 İçimden bir ses sende hamilelik haberi vereceksin diyor

Yaa kuzum benim nasıl mutlu oldum inşallah doğru çıkar içindeki ses bende ne olursa olsun kaynatmıyorum pozitifligimi hep güzel düşünmeye çalışıyorum öyle çok isterim ki burda sizlerle sevincimi paylaşmayı Allahım inşallah nasip eder canım benim

Canım benim iyiyim çalışıyorum ya biraz da olsa bana iyi geldi bütün gün birşeylerle uğraşmak . Benim 6. Günüm zaman zaman batmalar oluyor ve jel gibi şeffaf akıntım oluyor . Sen nasılsın . İnşallah güzel sonuçlar alacağız

İnşAllah canım ya seninle aynı başladık tedaviye
İnşallah artar canım ya Perşembe günü bir daha kan vericez inşAllah yükselir seninle aynı anda başlamıştık tedaviye ikimizin ki de pozitif olur inşAllahh

Evet canım çalışınca zaman çabuk geçiyor bende evdeyim hep biraz yatıyorum biraz yürüyorum öyle öyle geçiyor işte zaman aynı canım benimde öyle arada bir batma oluyor ve akintim var aynı şekilde başka da birşey yok. Ay inşallah canım benim amin inşallah

Amin kuzum benim amin inşallah Allahım güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…