Merhaba kızlar umarım hepiniz umduğunuz haberleri alırsınız :) bir sorum olacaktı çikolata kisti ile tüp bebek yaptıran var mı aranızda yada bilgisi olan
Beeenn :)) Bende kist var ama zararsız olduğu için tedaviye engel değilmiş canımm. Senin doktorun ne dedi ??

Beeenn :)) Bende kist var ama zararsız olduğu için tedaviye engel değilmiş canımm. Senin doktorun ne dedi ??
Merhaba canım benimki 2.3 cm banada zararı olmaz küçük hiç karışmayalım dedi ama birde polip varmış önce onun alınması lazımmış bende tereddüt ettim kis kalırsa gebelik olunca bebeğe zarar verir mi diye

Polip rahmin içindeyse evet alınması gerek canım benm rahmin ön tarafında 2 cm miyom var mesela o da engel değil tüp bebek de dedi. Genelde genetik oluyor bu kist miyomlar. Artık çoğu kişide var zaten endişe etme canm

Teşekkür ederim canım inş sağlıkla tutunur kucağına alırsın dua edicem sana benim önce polip iki ay bekleme ondan sonra nakil olacak bakalım kısmet :) sen hangi aşamadasın şimdi

Teşekkür ederim canım inş sağlıkla tutunur kucağına alırsın dua edicem sana benim önce polip iki ay bekleme ondan sonra nakil olacak bakalım kısmet :) sen hangi aşamadasın şimdi
İnşallah canım Allah razı olsun aynı dileklerim senin içinde geçerli Ben adet olmayı bekliyorum tedaviye başlıcaz ama aksi gibi geciktim :))))

İnşallah canım Allah razı olsun aynı dileklerim senin içinde geçerli Ben adet olmayı bekliyorum tedaviye başlıcaz ama aksi gibi geciktim :))))
Birde benim Türkiye’de gittiğim doktor polip ameliyatını hastalık bitince iki gün içinde yaptırman lazım yoksa iyi alınmaz dedi yurt dışında yaşıyorum buradaki doktorda yumurta toplama sırasında bayılmışken onuda alırıZ dedi yumurta toplama işlemi 12. Gün falan oluyor bildiğim kadarıyla

Vermez canım merak etme hatta hamilelik boyunca küçülüyor çikolata kisti. Doğum sırasında da dr lar temizliyor. Hamilelik çikolata kistinin tek çaresi

Daha belli değil işte canım ya kist olursa başlamayacak. Sen naptın başlayacak mı dr tedaviye ne dedi
Sogan kuru yap canim kist varsa eritir. Ben ameliyat oldum ya canim 6 ay sure verdi. 6 aydan sonra olmazsa gel yeniden deneyelim dedi bakalim. Ameliyattan sonra adet olmadim daha bekliyorumm

Sogan kuru yap canim kist varsa eritir. Ben ameliyat oldum ya canim 6 ay sure verdi. 6 aydan sonra olmazsa gel yeniden deneyelim dedi bakalim. Ameliyattan sonra adet olmadim daha bekliyorumm
İnşallah bu süre içinde kendiliğinden olur canım. Bende ameliyattan sonra adet gecikmesi yaşamıştım. Düzene girer yakında korkma. Soğan kürü yapmakta istemiyorum aslında ilaç kullanıyorum antibiyotik vs. o nedenle. Hakkımızda hayırlısı

Kızlar bütün benim test günümdü ve 4.99 çıktı Dr um çıkmıştı bakamadı asistanı da değer sınırda ne var ne yok 2 gün sonra tekrarla dedi sonucu böyle olup ta hamile olan var mı kızlar yardimmm

Kızlar herkese selam umarım transferiniz güzel güzel ilerliyordur pozitifler çoğalsın inşallah:) ben doktordan geliyorum bana bi sürü şey söyledi ama hiç oralı olmadım ben istemiyorum uzun bi süre dedim tüp bebeği kendime gelmek istiyorum vücudum bi rahatlasın arınsın hormonlardan istiyorum.. ben hsg çektirip eğer bi sorun yoksa kendim denemek istiyorum yaşım 28 rezerv de bi sıkıntı yok Allah’a şükür biraz doğal denicem rabbim isterse böyle de nasip eder

Canım benim sagolasin iyiyim çok şükür zaman geçmiyor sanki hep çabucak geçerdi sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim inşalalh güzel sonuçlar almamı nasip eder Sen nasılsın kuzum iyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…