S. A kızlar doktor Bi sürü test verdi devletfede yapılabilir dediler ama randevu mu alcaz acabaa nasıl olcak bilginiz varmı
evet kuzu devlette yaptirinca testleri dahiliyeden randevu alıyorsun gidiyorsun dr verdiği test kağıdını göster onlar sana yaparlar testleri

Kızlar nasılsınız malum yarın transfer var ben evimii komple tekrardan temizledim hersey biri sayılır sıra yarınki heycanda benim için bol bol dua edin

Iyiyim ben çok şükür canım uzanıyorum kolay gelsin sanada güzelce dinlen bitirdiysen yarın için bomba gibi hazır ol al yavrunu Allahın izniyle kuzucum benim

Kızlar nasılsınız malum yarın transfer var ben evimii komple tekrardan temizledim hersey biri sayılır sıra yarınki heycanda benim için bol bol dua edin
Canım benim Allahım yarın içine alcağın yavrunu 9 ay sonra kucağına almak nasip etsin Tüm güzellikler seninle olsun dualarım seninle

Canım inşallah doğal yollarla güzel haberlerini alırız. Herzaman böyle pozitif ol. Dualarım seninle

Tüp aldırma amwkiyatı fiyarksrj nedir acabaa pek bu konuda bilgisi olan var mı

Ben tüplerimi aldıramazsn doktor öyle söyledi ama öncesmde yumurta toplamak yapıcak 4×4 cm kist cıktı o sırada onu almaha öalışcak yapamazsak tüpler alınırken kisti alırım dedi. Ameliyatta sonra vakit kaybı olmasn diye şimdşden yumurtayla toplama olacakmış

Çok sık giremesem de arada güzel haberlerinizi okursam çok mutlu olurun kuzularım hepiniz hakkınızı helal edin çok derdimi çektiniz

Çok sık giremesem de arada güzel haberlerinizi okursam çok mutlu olurun kuzularım hepiniz hakkınızı helal edin çok derdimi çektiniz

Canım benim estağfirullah ne derdi Allahım buradaki ve isteyen herkese en kısa zaman da evlat nasip etsin inşallah canım benim helal olsun cik iyi bak kendini arada gir işletme kendini gönlünce olsun herşey inşallah

:/ benim iyi değil..

Kızlar biliyorsunuz geçen hafta Çarşamba günü 5. Gün embriyosu 2 adet transfer edilmişti .. bugün doktorum aradı öğlen bi kan ver bakalım bi dedi, normalde Çarşamba demişti , beklememek işime geldi gittim verdim.. sonuç 0.79
İçim acıyor kızlar.. biliyorum erken ama ne bileyim 3 çık 5 çık 10 çık.. hiç umudum yok :/
Dr ne diyecek artık ona göre bi yol çizeceğim.. çok üzgünüm çookk.. tüm dualarım sizlerle kızlar..

Tüp aldırma ameliyatı fiyatını bilen kimse yokmu acaba arkadaslar kimsede Bana cevap vermiyor küsiciğimm amaaaa

Çok üzüldüm canım üzülme allahtan ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…