Hadi gözün aydın kuzu çok sevindim bizim için bol bol dua etttt inşallah hayırlı saglıklısıyla gucaginada almayı nasip etsinn

Hadi gözün aydın kuzu çok sevindim bizim için bol bol dua etttt inşallah hayırlı saglıklısıyla gucaginada almayı nasip etsinn

Çok saol canım benim.. aminn inşallah..
etmez miyimmmm sizi benden daha iyi kim anlar.. hep aklımdasınız burdan iyi haberler alabilmek için gözümü açınca ilk işim yazılarını okumak oluyor..
mutluluklarımızı- acılarımızı paylaşmak hepimize iyi geliyordur

Süper yükselmiş işte canım.. evet düşük görünebilir ama buna hiç takılma tutsun da düşük başlasın sonu hayırlı olsun inşallah
İnşAllah canım inşAllah sonu hayırlı olsunda değerim yükselsin 2 katına sağlıkla çok stresli zamanlar bunlar Rabbim hayırlısını versin pazartesi olmaz şimdi banaa kanama falan olursa diye de korkuyorum hafif hafif bel
ve kasık ağrım var

Dilek bügün 10. Gün mü

Bunları sakınnnnn aklına getirme ltf. Hoşlandığın şeyleri yap pozitif ol ama düşüğü çağırma.. bebeğini bırakma

Bunları sakınnnnn aklına getirme ltf. Hoşlandığın şeyleri yap pozitif ol ama düşüğü çağırma.. bebeğini bırakma
Hayırlısı olsun bakalım beklemekten başka bişey gelmiyor elimden
Tebrik ederim senide bebişini görmüşsün insAllah rabbim kalp atışını duymayi ve sağlıkla kucağina almayi nasip eder canım

Kuzum o iğne ağrı yapıyo doktorunla görüşüp iğne yerine jel kullanabilirsin ama mutlaka sor doktoruna

Kızlar bütün transferin 6. Günü crinone jel bu sabah dışarı aktı.ilk defa oldu epey aktı bu kötü bir şey mi olmadı da ondan mı aktı.çok tedirginim.Her şeyden korkar oldum.
Benim de 6.gün öyleydi canım normal yani ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım bugün 9.günüm.

Hayır canım herkes şikayetçi. Kimsenin tutmadı, çoğunun döllenmedi.Kaliteli denen yumurtalarımız çöp oldu. Kimsenin dondurulmuşu olmadı vs vs. Herkes üzgün. Nasip ne diyelim.
Ocak ayında tüp bebek yöntemi ile anne adayıyım.
41 yaşındayım 14 yaşında bir oğlum var, ilk tüp bebek denemem
Yaklaşık 6 aylık bir takip ve vitamin ve hormon desteğinden sonra 5 kaliteli embriyom oluştu.
Bu süreçte doktorum her zaman laboratuvarın çok çok önemli olduğunu söyledi.
Transfer günü ameliyathaneye alınmadan önce embriyolog ile sohbet etme şansım oldu, o sıra başka hastanelerden laboratuvar hakkında görüşmeye gelen yetkililer gördüm. Aynı sizin söylediğiniz gibi iyi yumurtaların da ziyan olduğu, döllenen yumurtaların bölünmelerinde, dondurduklarını çözerken sorun yaşadıklarından bahsettiler kısa süre, sonra ben ayrıldım.
O yüzden iyi doktor kadar işinin ehli embriyolog ve son teknoloji laboratuvar çok önemli diye düşünüyorum

sizin için de çok umutluyum, inanıyorum ki güzel kalbinizin arzusu gerçekleşecek ve mis kokan bebek sahibi olacaksınız.
Bu forumda cesur anne adayının tamamının hayalleri gerçek olsun. Allah dualarınızı geri çevirmeyecektir. Başarılar

Benim de 6.gün öyleydi canım normal yani ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım bugün 9.günüm.
Sonra normale döndü mü.Yani hala geliyor mu.bunolumsuza işaret değil değil mi.Bir de iki gündür belim çok ağrıyor.arada kaşıklarımda tedirgin oluyorum.Sen be zaman test yapacaksın canım.

Sonra normale döndü mü.Yani hala geliyor mu.bunolumsuza işaret değil değil mi.Bir de iki gündür belim çok ağrıyor.arada kaşıklarımda tedirgin oluyorum.Sen be zaman test yapacaksın canım.
Yani zaman zaman oluyor ama çok aşırı değil akıntım var benim de . Açıkçası belirtilere çok takılmıyorum desem Benim test günüm yarın kısmetse.

çok çok Sagol kuzum bizi bizden başka kimse anlamaz

Maalesef aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bi çare bulamadım fiziksel acıya ama psikolojik olarak sizi bebeğinize yaklaştırdığını düşünürseniz acısı hafifleyebilir. Daha bunlar iyi günleriniz hem Allah nasip eder de gebelik olursa o zaman da devam edecek üstelik zamanla morarmalar bezeler. Ben dua ediyodum transfer zamanı Allah’ım bu eziyeti birkaç ay daha çekmeyi nasip et diye

Gözünüz aydın hangi ilaçları kesti doktorunuz? Ne kullanıyosunuz şimdi?

Yani zaman zaman oluyor ama çok aşırı değil akıntım var benim de . Açıkçası belirtilere çok takılmıyorum desem Benim test günüm yarın kısmetse.
Canım benimde yarın ama hastane bu akşam yaptırabilirsin dedi iş çıkışı gidip kan vericem.. inşaallah olumlu olur.. sabah yine idrar yaptım baya baya pozitif ama hastane hala aynı kanıda transferin 4. günü yapılan 1/2 doz çatlatma iğnesinden kaynaklanabilir dedi. kan önemli dedi.. korkuyorum inşallah pozitif olur bugün 13. günüm.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…