Kızlar herkese merhaba, pozitif görenler hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin, tutmayanlara da en kısa zamanda hayırlısıyla RABB im nasip etsin. Kayıp yaşayanlar için çok üzgünüm ALLAH sabr versin. Yoğunluktan çok giremiyorum Dlk2606 canım naptın senin sonuç belli oldu mu? Egehanezra transfer oldun sanırım sende hayırlı olsun inşAllah pozitif olur, Eneaciz senden ne haber ? Kızlar hepinizi Merak ediyorum inşAllah herşey gönlünüzcedir S sinemis25 , kinalikadin , @metceykelebek cerenimoo ve yazamadıklarım

Hayırlı akşamlar kuzum benim sende iyisindir inşallah her şey yolundadır. Ne zamandır yoksun özledim valla merakta ettim. Hatta sana yazdım etiketledimcanım benm Allaha emanet ol

Şükür kuzum tüp bebek oldum ama tutmadı öyle işte. Sen nasılsın bayadır yoksun canım

Son düzenleme:
Bizim sezon daha bitmedi sezon sonunda başlayacağız inşAllah ekim ya da kasım sanırım mevsime göre , memnun kaldın mı genel olarak Zekai tahir den?

Hayır canım herkes şikayetçi. Kimsenin tutmadı, çoğunun döllenmedi.Kaliteli denen yumurtalarımız çöp oldu. Kimsenin dondurulmuşu olmadı vs vs. Herkes üzgün. Nasip ne diyelim.

Günaydın kızlar:)
Ben dün progestoron iğne kullanmaya başladım,bu iğne bende çok fazla ağrı yaptı.iğne olan tarafa yatamadım tüm gece, oturamıyorum da üzerine.
Bir öneriniz var mı?
Bu kadar ağrı olması normal mi?
:-/

Doktorun sende bunu uygun bulmuşsa iyidir diye düşünüyorum ama tabi baya afaki konuşuyorum şuan :) Burda yaşın çok önemli 35 üstü isen yumurtan azalacağı için iyi olabilir. Maddi olarak ilaçlar bazen bütçeyi zorlayabiliyor. Ayrıca o acıları da çekmemiş stress yapmamış oluyorsun ama bana sorarsan şansı yüksrk tutmak adına bu acılara çekmeye gerçekten değiyor inan. Hakkında en hayırlısını diliyorum canımcım. Bize de ne yaptığını- yapacağını yazarsın

Anladım. valla ikinci tecrübelik ama sanki busefer hiç gcmiycekmiş gibime geliyor. Inşallah hepimiz gzel haberi vveriveririz

Geçer geçer biz nie buradayız sakın sıkıntı yapma canım. Benim 4. De tuttu. Olmadı derse diye bir sonraki adımı düşünmeye başlamıştım mühim olan inanmakmış. Aminnn mübarek 3 aylarda isteyen herkese Allah’ım nasip etsin inşallah

anladım kuzu o zaman kullan inşallah hamiş kalırsın bunu canı gönülden istiyorum hepimiz için.

Günaydın kızlar. Dün çok şükür doktorumuzun yanından güzel ayrıldık. Herşey yolundaymış. Tek kese gördük. Sahte gebelik değişmiş. 5 hafta 2 günlük gayet sağlıklı dedi.
Hayatımda ilk defa ultrason fotoğrafı alıyorum..
ilaçları azaltı ve 15 gün sonra kalbini dinletmek için tekrar çağırdı

İyi bir doktor arayan varsa diye bilgilerini yazıyorum( bende tavsiye üzerine gitmiştim). Efsane bir adam.. Bir kenarda dursun;
Prof. Dr. Faruk Buyru
Fulya Acıbadem Hastanesi bölüm başkanı
Muayene: Şişli Key Plaza/ İstanbul

Kuzu allah sendende razı olsun kendini toplarla biraz inşallah tekrar hamile kalırsın kuzummn

Kayıplardaydin kuzum özlettin kendini valla dondurulmuşlarla transfer oldum bugün 2.gun 21.de sonucu öğrenmem inşallah hayırlısı olur ok asr çok istiyorumkii. Sen npiyon

Kızlar kan değerim yükselmiş
12.gün 4.99
14.gün 18.46
Ama bana düşük geldi pazartesi de kan vereceğim yükselmiş mı diye

Süper yükselmiş işte canım.. evet düşük görünebilir ama buna hiç takılma tutsun da düşük başlasın sonu hayırlı olsun inşallah

allahm ogünleri gösterir inşallah valla elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahmin elinde nasip grrse verir bizlerrde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…