Hepinizden Allah razı olsun iyi dilekleriniz için. İçim çok yanıyor ağlamak istiyorum ama artık göz yaşlarım kurudu ağlayamıyprum artık. Bugün kürtaj oldum kendimi hiç iyi hissetmiyorum dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum (((

Yani normalde suan bebisimiz 4 haftalik 4 hafta degerinde max 500 civari olmasi gerekir aman bebis olsunda bir iki muhim degil hepsi kabulumuz
Amin canım benim ben bişey sorcaktım bu haftaların önemi var mı transferden sonra yoksa sadece değer mi gerekli

Amin canım benim ben bişey sorcaktım bu haftaların önemi var mı transferden sonra yoksa sadece değer mi gerekli
Onemi var mi derken anlayamadim tam olrak? Smdi iki gunde bir tahlil yapcaksin artisa bakicaz gerci senin 1000 kusurlerin ustunde direk kese kontrolune giderbilirsin haftaya git istersen

Onemi var mi derken anlayamadim tam olrak? Smdi iki gunde bir tahlil yapcaksin artisa bakicaz gerci senin 1000 kusurlerin ustunde direk kese kontrolune giderbilirsin haftaya git istersen
Benim 10.gün değerim 308 di doktor bu değerle bile keseyi görmeye çağardı bu cumartesi şimdi bu değerle napcak bilmem şimdi resimli anlatcam canım 1 dk

5 tane dondurulmuşum kaldı artık herşeyden korkuyorum ve çok umutsuzum

Doktor abartmis 1000 lere gelmeden kese gorunmuyor ondada vajinalden bakiliyorda gorunuyor
Canım alttan bakcaktı ondan öyle demiştir bu değerle sağda gözüken haftalar varya onlar bizim için geçerli mi yani 5-6 haftalık mı

Eklentiler

• 6D9D6441-0D96-4403-B68A-F1CEC54E5F8C.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 109
Canım alttan bakcaktı ondan öyle demiştir bu değerle sağda gözüken haftalar varya onlar bizim için geçerli mi yani 5-6 haftalık mı
O araliklar biraz kafa karistirici hafta hesaplamada sen netten gebelik hesaplama bak tup bebek icin transfer gununu girerek hesapliyorsun orda soler sana onu baz alicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…