Geçmiş olsun canım. Evet ağrı yapıyor ve 1 gün sonra ağrı hafifliyor genel olarak hep böyle. Daha sonra diğer taraf ağrı oluyor 1 gün sürüp geçiyor yani ağrıyı çekeceksin mecbur. Yalnız vuran kişinin tecrübesi de önemli mesela ben sağlık ocağında yaptırdım eli ağırdı sanırım çok ağrım oldu. Transfer sonrası evden çıkmadığım için bir kaç gün bir yakınımız yaptı iğneyi ve hiç ağrım olmadı eli hafifti. Bunun için maalesef bir öneri yok dayanmaya çalışacaksın kuzum

Bence çok büyük ihtimal hamileyimmm yazacaksın ve değerin iyi çıkacak

Bence çok büyük ihtimal hamileyimmm yazacaksın ve değerin iyi çıkacak
Ay inşallah inşaallah o kadar çok ihtiyacım var ki buna.. idrar testi bile eşimle beni ağlatmaya yetti... çok uzun zamandır bekliyoruz meleğimizi.. Rabbim isteyen herkese versin, şu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine burda bizleri muradımıza tez vakitte erdirsin inşallah

Kızlar bütün transferin 6. Günü crinone jel bu sabah dışarı aktı.ilk defa oldu epey aktı bu kötü bir şey mi olmadı da ondan mı aktı.çok tedirginim.Her şeyden korkar oldum.
Hiç alakası yok olmamasıyla lütfen boşu boşuna kendini üzme. Pozitif düşün inşallah sonucun olumlu olur. İlaçlardan ağrıdan batmadan belirti aramamak lazım gerçekten alakası yok için rahat olsun. Kiminde tek bir belirti olmuyor hemde gebe kaldığı halde..

Amin inşallah canım Allah yardımcımız olsun çok zor süreçler çok çaba sarf ediyoruz hiç kolay değil. İdrarda pozitif çıktıktan sonra ben olsam düşünmem bile. Değerin yüksek gelebilir idrarda çıktığına göre hadi bakalım hayırlı olsunu şimdiden kondurayım buraya

Hayırlısı olsun canım benim inşallah pozitif olacak kan testin de . Ben ilkinde de direk kan vermiştim 9. günde o yüzden yine kan vereceğim. Bu kadar bekledik yarını da bekleyebilirim sanırım. Hakkımız da hayırlısını versin ben elimden geleni yaptım takdir Allah'ın

Dlk2606 Nasılsın kuzum benim nasıl gidiyor inşallah güzel haberlerin gelecek. Egehanezra sende daha başındasın bakalım şimdiden anneliğe alışpozitif düşün inşallah senden de güzel haberler bekliyorum sakın kendini yorma dinlen iyi beslen bol su iç Allahım yardımcınız olsun

Gerçekten çok haklısınız. Öyle güzel dua ediyorsunuz ki duygulanmamak imkansız kardeşim. Rabbim bu dualarınız hürmetine gebeliğinizi sıkıntısız ve doğumunuzu hayırlı kılsın. Doğduktan sonrada "keşke doğurmasaydım" değil, iyi ki doğurmuşum dedirtsin canım benimmmm.

Bana muhteşem bir embriyn oluştu, artık kesin hamilesin diyen doktorlar Allah'ın müsaadesini unuttular. Rabbim izin vermezse embriyonun ne önemi var. Ben çabuk toparlandım zira keşke kelimesine çok odaklanmadığım, bundan sonra ne yapabilirim arayışına giren biri olduğum için sarsılmadım. Çünkü biliyorum ki bizi koruyan, gebe bırakan, gebe değilsekte arkasında bir güzellik barındıran YÜCE BİR RABBİMİZ var..

Ama diğer arkadaşlar çok kötü oldu. Kimi doktora hani 16 yumurtam toplanmıştı hani kaliteliydi diye sordu. Cevap bile veremediler. Herşey nasip kısmet. Hz. Zekeriyya'ya yaşlı iken evlat nasip eden, menopoza girdiği halde bazı kadınlara hamilelik nasip eden Rahman, elbette bizede edecektir vakti ve zamanı geldiğinde..

Son düzenleme:
Sağ
ol canıminşallah ne bileyim çok stresli bir süreç insan her şeyden korkuyor.

Hadi gözün aydın KuZUMMM allahm sağ sağlık kucağında almayı nasip etsin. Sna 2embiriyomu transfer ettiler bu değer ikiz gbi görünüyor
Evet canım 2 Blastokist transferi oldu :) Yarın kese görmeye gidicem inşallah sorun olmaz da görmek nasip olur :)

Allahım sonuna kadar böyle olumlu etsin inşallah bende yarın olumlu sonuçla gelirim :)

Iyiyiz canım sağol. Yoktum ne zamandır. Ben bulantilarla baş etmeye çalışıyorum hala. Onun dışında her şey yolunda. Senden naber

Normal canım alkollü pamukla masaj yapmayı dene.

Cooook normal ahh herkes neler çekti o iğneden :)) bi sağa bi sola şeklinde yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…