Canım normal önemli olan 5. güne gitmeleri zaten inşallah kaliteli embrolarn oluşur

insallllah pozitif olcakk hepimizin yüzü gülecek kuzum kendini pozitif tut üzme bizi

valla yaptir test merk ettik bizde. Bende uyum hugn gittim ilacımı yazdrdiim aldım geldim ama ağrım oldu yoruldum
Çok yorma kuzum kendini yaaa seninde az kaldı hadi bakalım hayırlısıyla pozitif haberini alıcaz inşallah Sende böyle ilk başladığında adet olmayı beklerken gecikmiş miydin canm?

Inşallah Kuzum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın eşim bana demesede ilede cocuk olacak diye dün beni o halde gördüğünde ellerimi yüzümü nasıl öpüyordu kıyamm ya

Inşallah hep böyle mutlu olun bebisinizde olsun Allahın izniyle mutlugunuza mutluluk katın kuzum benim

Anladım kuzum olsun eşin yeter sana sen hiçbirşeye dokunma bu sefer ev pis dursun gerekirse hiç önemseme güzel güzel beslen

Selam kızlar, bu gün kontrolden yeni geldim.Rahim kalınlığı 8.4 olmuş. Salı günü transfer işlemim var :)

Ahh Canım çok sevindim sende bizim gibi gün sayacaksın artık rahim kalınlığın da gayet iyi inşallah güzel haberler alırız senden de Allahım izniyle

Allah razı olsun canım benim amin inşalalh allah hepimizin yardımcısı olsun cik normal o ağrılar sen hiç endiselenip stres yapma kuzum benim hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Allahım sana bil sabirlar versin yardımcın olsun inşallah kuzum benim Rabbim en kısa zamanda bu acımı mukafatlandirsin inşallah

Canım benim iyiyim ben şükür bugün 8. Günüm pazar günü test günüm Allahım güzel sonuçlar almamı nasip etsin inşallah sen nasılsın iyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…