Canım benim nasıl sevindim Allahım inşallah kalp atislarinida duymani nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağınada al inşallah kuzum benim Allahım bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah

Canım benim iyiyim şükür sadece arada vajinal bölgede ve kasiklarimda batma oluyor onun haricinde sıkıntım yok şükür son 2 günüm kaldı endişeliyim biraz Allahım inşallah güzel sonuçlar almamı nasip etsin

Hayırlı cumalar canım benim amin inşallah çok heyecanlıyım Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almamızı nasip etsin sırayla inşallah

Canım Allah razı olsun amin inşallah sanada hayırlı cumalar Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım işte doktora gitmeden hiç bişeyi tam anlamıyla hissedemiyorum bide dış gebelik takıldı aklıma ne duysam kafamda kuruyorum hemen kendime ah bilsen
pimpirikli anne seni gerçi ben şimdi böyle diyomda benimde olsun bakalım ben nasıl olllcam. Sen ne ilaç kullandin transferden snra

Kayıplardaydin kuzum özlettin kendini valla dondurulmuşlarla transfer oldum bugün 2.gun 21.de sonucu öğrenmem inşallah hayırlısı olur ok asr çok istiyorumkii. Sen npiyon
Hadi bakalım hayırlı olsun bu sefer olur inşAllah , Rabb im Ramazan ayı hürmetine dualarımızı kabul etsin, bekleyişlerimizi boşa çıkarmasın inşAllah

Iyiyiz canım sağol. Yoktum ne zamandır. Ben bulantilarla baş etmeye çalışıyorum hala. Onun dışında her şey yolunda. Senden naber
Oyy daha geçmedimi bulantın, ALLAH zorunu kolay etsin kuzum inşAllh tez vakitte geçer ve sıkıntısız gönlünce ilerler herşey
Canım benim iyiyim ben şükür bugün 8. Günüm pazar günü test günüm Allahım güzel sonuçlar almamı nasip etsin inşallah sen nasılsın iyisindir inşallah
hadi bakalım güzel haberler gelir inşAllah senden de RABB imin hazinesi geniştir Ol der oluverir inşAllah

Kızlar ben iyiyim arılarımla uğraşıyorum işte bol miktarda iğnelerini yiyorum bi taraftanda şifa olur inşAllah diyorum sizleri özledim hep aklımdasınız bu aralar yağmurlu hava da fırsattan istifade yazabiliyorum

Çok yorma kuzum kendini yaaa seninde az kaldı hadi bakalım hayırlısıyla pozitif haberini alıcaz inşallah Sende böyle ilk başladığında adet olmayı beklerken gecikmiş miydin canm?
valla kuzum mecburiyetten gittim yoksa gine gitmezdim temizlik yapmadan duraamayan ben temizlik yapamıyorum evet benimde gecikti 2 3 gün ama senin bayan oldu

pimpirikli anne seni gerçi ben şimdi böyle diyomda benimde olsun bakalım ben nasıl olllcam. Sen ne ilaç kullandin transferden snra
Hemde nasıl :):)
Corasprin
Prednol
Folbiol
Clexane
Estrofem
Progestan 3 günde 1 de Proluton canım

Inşallah bu gzel aylaarda rabbim yüzümüzü güldürür. Sen ne asamaadaydın kuzum unutuyorum valla kim ne asamadaydı diye

Amin canım benim amin inşallah Allahım razı olsun. Çok sevindim iyi olmasada yakın zamanda sendende güzel haberler alacağız inşalalh canım benim dualarımdasiniz her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…