Inşallah bu gzel aylaarda rabbim yüzümüzü güldürür. Sen ne asamaadaydın kuzum unutuyorum valla kim ne asamadaydı diye
Amin inşAllah Sezon sonunda başlayacağım bir aksilik çıkmazsa canım ekim ya da kasım nasipse.
Amin canım benim amin inşallah Allahım razı olsun. Çok sevindim iyi olmasada yakın zamanda sendende güzel haberler alacağız inşalalh canım benim dualarımdasiniz her zaman
saolasın canım inşAllah pazar günü müjdeyi alırız senden

Kızlar bir konuda bişeyler yazmak istiyorum:)
Dün progestoron iğnesine başlamıştım ve uzun süre kullanacağım için (gerçi transfer için yarın çağırdılar neler olacak bilmiyorum ama:)) bende birini tutalım hergün gelip iğneyi vursun diye düşündüm.
Sonra araştırdık evde bakım diye bişey varmış,444 3 833 diye bir numarası var.
Aradım hemen dönüş yaptılar,bende ‘telefonda doktor hareket etmemi istemiyor’,dedim.Bide küçük bir ilçede yaşıyoruz bu yönlendirmeyi zaten devlet hastanesindeki uzman doktor yaptı.siz arayın bizim sisteme düşüyor ben hergün nöbetçi personelimi yollarım dedi.
Bugün iğneme geldi sağlık ekibi.
Arkadaşlar ücretsiz bir hizmet.
Yürüyemeyen ve çok riskli olanlar varsa bu hizmetten faydalanabilir:)
Saat veriyorsunuz o saatte geliyorlar.
Belki biliyorsunuzdur ben bilmeyenler için yazmak istedim:)
Allah ,Herkese hayırlı evlat nasip etsin :)
Yarın beni transfer için çağırdılar lütfen dua edin,embriyoların durumunu hiç anlatmadılar/

Canım benim test yaptırdıktan sonra haber ver bizede dualarim seninle inşallah pozitif çıkar Allahımin mucizeleri bitmez güldürsün yüzünü inşallah
Akşama yapcam canm benm yapasım yok ama eşim ısrarcı oldu bu seferde :) Sende gecikmiştin kuzum dimi ya kaç gün geçmişti senin? Herkese sorar oldum bnde

İnşallah inşallah gerçi tedaviye başlamama daha çok var ama ben şimdiden stres yapmaya başladım Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

Amin canım benim inşallah hiç stres yapma endişelenme kendini güzel hazırla tedaviye Allahım güzel sonuçlar almamı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…