Akşama yapcam canm benm yapasım yok ama eşim ısrarcı oldu bu seferde :) Sende gecikmiştin kuzum dimi ya kaç gün geçmişti senin? Herkese sorar oldum bnde

Sor tabiki canım benim aklımda soru kalmasın valla benim 16 gün gecikmişti testlerde negatif çıkmıştı en son söktürücü verdi doktorum öyle oldum test yapınca sende bi ara doktorunu kuzucum benim olmadi söktürücü verir

Gebe olan ve pıhtılaşma sorunu olmayan arkadaşlar kaçıncı haftada kan sulandırıcıyı kestiniz? Doktora geçen hafta sormuştum ama unuttum
Valla benm pihtilasma sorunum varmi bilmiyorum ole bse demediler ama en basindan beri corasprin ve hibor igne kullaniyorum, ara ara lekelenmem oluyor doktor 3 ay a kadar kullanmaga devam dedi

Eyvahh 16 mııı benmde öle olacak gibi bu gidişlee Bende yarın arıcam doktorumu bu akşam test yapmde ona göre bakalm ne dicek. Sürekli düzenli olurdum ben işte bekliyoruz ya gelmiyor ne sinir bozucu yaaa

dayanmak zorundayım

dün akşam ağrım oldu busferki traansfer adet zamanına geldiği için herhalde. Bide gece uyandımki eşimin ayağıı karnmda nasıl koektkorktum

Evet kuzum 12 güncük dayanacan Olabilir canım benimde var hafif batmalarim falan ama çok takilmamaya çalışıyorum belirtilere sende hiç takılıp stres yapma kendine kuzucum aman dikkat et canım öyle sert bir şekilde gelir falan da Allah korusun

Eyvahh 16 mııı benmde öle olacak gibi bu gidişlee Bende yarın arıcam doktorumu bu akşam test yapmde ona göre bakalm ne dicek. Sürekli düzenli olurdum ben işte bekliyoruz ya gelmiyor ne sinir bozucu yaaa

Ay sorma canım benimde hep düzenlidir ilk tedavime başlayacağım zaman da gecikti ikinci de de aynı şekilde gecikti hem de çok sınır bozucu öyle yap kuzum benim olursun merak etme inşallah korkma başka bir sıkıntı ki var diye çıkmıyor hiçbirşey

Valla benm pihtilasma sorunum varmi bilmiyorum ole bse demediler ama en basindan beri corasprin ve hibor igne kullaniyorum, ara ara lekelenmem oluyor doktor 3 ay a kadar kullanmaga devam dedi
hmm 3. aya kadar devam edeceğiz demek ki. Ben de sadece ecoprin hap kullanıyorum ama doktor kes demediği için devam ediyorum. Kanamam da yok. Bilemedim.

hmm 3. aya kadar devam edeceğiz demek ki. Ben de sadece ecoprin hap kullanıyorum ama doktor kes demediği için devam ediyorum. Kanamam da yok. Bilemedim.
Ya nolur nolmaz diye dayayalim biz ilaclari nasil olsa bi zarari yok diyorlar sanirim bu doktorlar:))

eşimi yatağın ucuna ittim adamda yooruluyo işten geliyor bide evde iş yapıyor

evet ama ben bıktım ilaç kullanmaktan, ilaç saati takip etmekten
Her yerim mosmor bi hemsire eve gelip yapiyor onunda dersleri baslamis gelemediginde yakinlarda bi ozel hastane var oraya gidiyorum ama allah biliyor oyle gozumde buyuyorki gitmek anlatamam bi geliyorum nefes nefeseyim sanki 39 haftalik hamileyimde ole tikanmisim

Sayıya çok takılma tatlım, benim de 9 yumurtam toplandı 7 embriyom oluştu 2 iyi kalitede 5. Gün transfer yapıldı ama tutmadı ne yazıkki.. yumurta toplama işleminde aynı yerde aynı dr. Bi hastası vardı 5. Denemesiydi sadece 1 yumurtası oluşmuş inşallah embriyo oluşur diye dua ediyordu, oluşmuş şimdi 3. Gün transferi olmuş ve hamile :))
Yani bi yerde nasip kısmet bu işler .. hiç cAnını sıkma, inşallah güzel güzel embriyoların oluşur ve en kısa zamanda hamile haberlerininalırız..

Kafaya takıyoruz gelsin diye işte Aman sorun olmasında bekleriz elbet gelecek öylede böylede

7 yumurtam toplandı 7si de döllendi. 6 tanesi 5.güne geldi. 3 tane 5AA 3 tane 5AB embriyom vardı. 1 tane 5AA transfer edildi diğer 5 tanesi donduruldu. Şimdi 8 haftalık hamileyim :) sayılara takılmayın, pozitif düşünün. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah.

Aynen ole sayiya cok takilmayin yumurtanin koku bizde nasil olsa kurumuyor etmiyor cok sukur:) rabbim oldurduktan sonra ne kalitesine ne sayisina bakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…