Genetik teste embriyolar sağlıklı gelmezse bütün umutlarım iyice yıkılır inşallah böyle bişey olmaz. Eşim zaten yeteri kadar ilaç kür bir sürü şey kullandı. Artık tükendik..
Zaten çok zor bir süreçtesiniz daha fazla kendinizi yıpratmayın canım diren ve ayaga kalk ltf.. ben inanıyorum sen bize güzel haberler vereceksin

Kızlar bu akşam test yapıcaklar nerede meraktan öldüm :) Güzel haber almayı bekliyorum :)

Kızlar bu akşam test yapıcaklar nerede meraktan öldüm :) Güzel haber almayı bekliyorum :)

Bu akşam yok ama yarın @Esrarengsiz1016 var pazar günüde ben varım inşllah güzel haberler veririz size sevincimizi paylaşırız hep birlikte canım benim inşallah

Cnlarımm nasılsınızzzz. Transfer olanlaarr test gününüzzz ne zamann merakla bekliyorummmm bennn

Iyiyim şükür canım benim heyecanlıyım hemde çok bol bom dua ediyorum Allahım kabul etsin inşallah pazar günü güzel sonuçlar alırım inşallah

Iyiyim şükür canım benim heyecanlıyım hemde çok bol bom dua ediyorum Allahım kabul etsin inşallah pazar günü güzel sonuçlar alırım inşallah

Ayyy bişey kalmamışşşş kuzummmmm yaaaa hadi inşaAllahhhhhh hayırlı haberlerle dönersinnn güzell anne

Bu akşam yok ama yarın @Esrarengsiz1016 var pazar günüde ben varım inşllah güzel haberler veririz size sevincimizi paylaşırız hep birlikte canım benim inşallah
Aa ben bu akşam işten sonra yapıcak var sandım neyse güzel haberler yarın birgün gelsin

Ayyy bişey kalmamışşşş kuzummmmm yaaaa hadi inşaAllahhhhhh hayırlı haberlerle dönersinnn güzell anne

Kuzum benim neşeli arkadaşım amin inşallah Allahım razı olsun hakkımızda hayırlı olan ne ise onu yaşatsın hepimize inşallah. Anne kelimesini duymak bile nasıl güzel Rabbim gerçeğini de yasatsin o güzel duyguyu tatdirsin inşallah

Transferden sonra 10 gün kan sulandırıcı iğne oldum ben canım. Başka vermedi.. aynı zamanda hap olarak da coraspin devam ediyordu onu da keseyi görünce kesti
Canm ben iğne kullanmadım hiç. Hep ecoprin hap kullandım. En son kalp atışına gittiğimde de devam dedi. Ne zaman keseceğimi de söylemişti. Ama unuttum işte:)

Gebe olan ve pıhtılaşma sorunu olmayan arkadaşlar kaçıncı haftada kan sulandırıcıyı kestiniz? Doktora geçen hafta sormuştum ama unuttum
Ben 8. Haftada bıraktım igneyi öncesi tüp bebek doktorum trombofili paneli testi yaptırmami istedi onda bi sıkıntı çıkmayınca bırak dedi.

Anladım cnm tsk ederim Cvbin için. Rabbim hayirlisiyla bizede o mutluluğu yaşatsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…