Canım nerde hangi doktorda tedavi gördün

Allah razı olsun canım benim amin inşalalh allah hepimizin yardımcısı olsun cik normal o ağrılar sen hiç endiselenip stres yapma kuzum benim hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
İnşAllah canım hayırlısı olsun senin test günün yarın dı dimi inşAllah güzel haberler bekliyorum hayırlısıyla kuzumm

çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ikiz olma ihtimali çok yüksek benim 15.günde 2066 çıkmıştı ve ikiz bekliyorum. seninde ikiz olabilir değerin yüksek çünkü
Amiiiin Ay canım valla ikiz olsa tadından yenmez tabi risk daha fazla 1 tanede olsa olur sağlıklı olsun bizim olsun :)

Hiç belli olmaz kuzum ohoo biz neler duyduk Allah istedikten sonraa

Yoo ortalamanın altında değilsin 5 ile 10 yumurta istenir zaten. Sende gayet iyi durumdasın. O 20 30 yumurta toplananlar iyi demek değil tam tersi ohss riski taşıyan gruptur ve önemli olan kalitedir kaç tane toplandığı değil. Burada asıl önemli olan kaliteli embriyo ve geride donduracak kalitede embriyo oluşturmak ve olumusuz sonuçlanması durumunda dondurulmuşları kullanmaktır. Kafan rahat olsun

Canım işte doktora gitmeden hiç bişeyi tam anlamıyla hissedemiyorum bide dış gebelik takıldı aklıma ne duysam kafamda kuruyorum hemen kendime ah bilsen
Canım senin yazdıklarını okuyorum sürekli olumsuzluk içindesin sürekli kötüyü düşünüyorsun. Değerin çok çok iyiyken hala acaba diyorsun. Hamilesin dış gebelik olur mu diye korkuyorsun. 9 ay bu şekilde stresle başa çıkman ne zor. Şükret ki olumlu sonuç aldın ne güzel mutlu olman tadını çıkarman varken bırak düşünmeyi şöyle bir rahatla akışına bırak olacağı varsa zaten olur. Duanı et Rabbime bırak. Herşey yolunda gidecek inşallah kucağına alacaksın sağ salim sen tadını çıkar şimdilik ileriyi düşünme lütfen bunları senin iyiliğin için söylüyorum lütfen yanlış anlama.

Gebe olan ve pıhtılaşma sorunu olmayan arkadaşlar kaçıncı haftada kan sulandırıcıyı kestiniz? Doktora geçen hafta sormuştum ama unuttum
Pıhtılaşma sorunun yoksa zaten kullanmana da gerek yok aslında normalde ama bence devam et kullanmaya dr a sorana kadar tekrar kuzum

Allah razı olsun canım benim pazar günü test günüm inşallah Rabbim ilk anneler günü hediyemi verir bana
Ay inşAllah ne güzel olur yaa herkese destek veriyorsun herkesin içini ısıtiyosun Rabbim sanada yaşatsın bu güzel duyguyu canım benimm Rabbimde senin içini ısıtsın inşAllah

Pıhtılaşma sorunun yoksa zaten kullanmana da gerek yok aslında normalde ama bence devam et kullanmaya dr a sorana kadar tekrar kuzum
kuzum geçen hafta ilaçları ne zaman bırakacağımı söylemişti ama ecopirini hatırlayamadım. Tekrar kontrole gitmeme de 2 hafta var. Haftaya diğer doktoruma gideceğim ona sorayım diyorum ama o da çok rahat kesin bırak şimdi diyecek :) ona kalsa progestan ve proluton depotu da bırakabilirmişim artık :) ama tüp bebek doktorum 20.haftaya kadar progestanı kullanacaksın dedi. Aynı anda 2 doktora gidince de böyle çelişkide kalıyorsun.

Ay inşAllah ne güzel olur yaa herkese destek veriyorsun herkesin içini ısıtiyosun Rabbim sanada yaşatsın bu güzel duyguyu canım benimm Rabbimde senin içini ısıtsın inşAllah

Canım benim çok mutlu ettin beni çok sevindim böyle düşünmene Allahım her birimize nasip etsin o güzel duyguyu yaşamayı inşallah hepimizin kucakladı dolsun inşallah Allahım razı olsun güzel dualarından canım benim iyiki varsınız

Her dr farklı düşüncede maalesef hangisine göre hareket edeceksin şaşıyorsun tel den ulaşamıyor musun dr a arasan sorsan. 2 hafta da az değil. Ama garanti olması açısından kullanman iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…