Gece kanamam oldu biraz bu sefer fazlaydi hastaneye gittik ckk sukur bebek bizimle hala gayet iyi ama doktorum tam yatak istiharati verdi bizede dua edin arkadaşlar, tahlil yaptircaklardanda guze haberler bekliyoruz insallah rabbim hepimiz icin hayirlisini versin yuzlerimizi guldursunn

Kuzum çok geçmiş olsun allah'a şükür bebişin iyimiş kendine dikkat et iyice dinlen

Ay inşallah ikizdir kuzum hayırlısıyla gör keseyi ya da keseleri inşallah haber ver bizede

Çok şükür evet canım Allahım güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah çok heyecanlıyım valla bende

Canım Rabbim ayırmasın yavrundan inşallah bol bol yat dinlen sende Allahın izniyle hiçbirşey olmaz. Allah razı olsun amin inşallah

Sonuç = NEGATİF
Üzgünüm kızlar

Canım inanmıyorum ya ben çok umutluydum senden Allahım boylesini hayırlısı görmüş senin için Rabbim sana bol sabır versin kuzum hiçbirşey bitmiş değil inşallah bir dahakine alırsın pozitif alırsın böyle negatifler olunca diyecek söz kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…