Canım korkuttun beni dikkat et ltf sakın kalkma.. çok şükür bebek sizinle

Sonuç = NEGATİF
Üzgünüm kızlar

Canımmm sakın bırakma kendini.. her şerde bir hayır vardır inan bana.. bügün kimseyi dinleme hiç kasma kendini ağlamak istiyorsan ağla susmak istiyorsan sus ama sakın pes etme nolur biz hep yanındayız hayatım allah izin verirse bir gün olucak

Rabbim kimseye korktuğunu yasatmasin kuzum
Ahhhh ahhh amin binlerce kez. Haftaya ikili taramam var 1 aydır kesilmişti lekeler rahattım ama dün öğlen bir anda lekeler başladı dr.a koştuk hemen baktı şükür bisey yok. Resmen ömrumden omur gitti. Hâlâ baş ağrısı çekiyorum.rabbim cocuksuz ev birakmasin kimseyi bununla sinamasin

Sonuç = NEGATİF
Üzgünüm kızlar
Canım ya ne desem bilmiyorum..Allah hayırlı zamanda,hayırlı bir evlat verecektir..Fakat bu o zaman değilmiş demek ki..Allah yardımcın olsun..Ben inanıyorum Rabbim sanada isteyenlerede nasip edecek..Unutma "Allah var gam yok "... Umudumuzu kaybetmek yok...

Oy kuzum kıyamam hiç korkma sonucları çok güzel çıkacak Allahın izniyle Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah her zaman dualarımdasiniz canım benim bol bol yat dinlen Rabbim bir daha yasatmasin inşallah. Amin canım benim amin

@Esrarengsiz1016 kendi sonucumu almış gibi üzüldüm .. üzüntünü yaşa yaşama demiyoruz ama çabuk toparlan lütfen. Bak bende bu hafta aldım negatif haberi salı dr a gideceğim pes etmek yok.
Allah biliyor ya ne kadar istediğimizi, evlat kokusuna hasret kaldığımızı er geç kucaklarımız dolacak .. kaçıncı denemendi bilmiyorum ancak kafanı topla biraz sonra neyse hal çaresi bakmaya devam edeceğiz kuzular ..

Aynen canım hayırlısı boyleymis soylenecek birsey yok maalesef ki insallah senden guzel haber gelir tatlim onunla mutlu olurum

Sagol canım
Tabiki hicbir sey bitmis degil hayirlisi boyleymis bir gun olacak insallah Rabbim ne zaman isterse

Sagol canim valla diyecek bir soz bulamiyoruz hayirlisi boyleymis. Ne zaman uygun gorurse artik sabretmekten baska bisey gelmiyor elden.

Sagol canim hayirlisi buymus.Dondurulmuslarla 2.denememdi canim. Diyecek cok fazla birsey yok hayirlisi boyleymis . Biraz ara vermek iyi gelecek diye dusunuyorum . Elbet bir gun olacak umudumu kaybetmedim. Denemeye devam

Aynen canım hayırlısı boyleymis soylenecek birsey yok maalesef ki insallah senden guzel haber gelir tatlim onunla mutlu olurum

Canım benim inşallah en kısa zamanda alacaksın sende güzel haberler Allahım yardımcın olsun Amin inşallah kuzum benim Rabbim hayırlısını versin inşallah

Canım Allahım yardımcın olsun çook güzel haber bekliyodum sennden allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…