Kızlar yardımcı olursanız sevinirim crinone jel kullanıyorum trabsferin 2. Ve 3. Gün sabahı yani bugün lavaboda beyaz pıhtı içinde kahve lekeler pıhtı gibi böyle bi durum yaşayan var mı

Kızlar sonucumu aldım hcg 510 Rabbim yüzümü güldürdü.. Hayırlısıyla darısı hepinizin ve tüm isteyenlerin başına inşallah

Canım maşallah tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin kucağına da al sağlıklı bir şekilde inşallah amin kuzum inşallah dua et bizler için bende yarın alacağım sonucumu Allahım yardimcimiz olsun

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim crinone jel kullanıyorum trabsferin 2. Ve 3. Gün sabahı yani bugün lavaboda beyaz pıhtı içinde kahve lekeler pıhtı gibi böyle bi durum yaşayan var mı

Canım belki jelde tahriş ermiş olabilir ama leke gelmesi normal diye biliyorum ilk zamanlar kişiden kişiye göre değişebiliyor tabi korkma Allahın izniyle birşey olmamıştır canım

Evet canım değişmiş nedense ben mobil uygulamasından giriyordum güncellenmiş galiba bende zorlandım girerken
Ya sorma cnm artik pes ettim sonra buldum gunlerdirde giremiyorum cnm sikkindi cok dgerlerim hizla dustu muhtemelende sifirlanmistir dun hastaneye gidip.kan vermem gerekiyordu gitmedim valla o kadar sikildim ki kan verip durmaktan

Ya sorma cnm artik pes ettim sonra buldum gunlerdirde giremiyorum cnm sikkindi cok dgerlerim hizla dustu muhtemelende sifirlanmistir dun hastaneye gidip.kan vermem gerekiyordu gitmedim valla o kadar sikildim ki kan verip durmaktan

Evet kuzum çok iyi anlıyorum seni ilk denememde bende aynı şeyleri yaşadın Allahım yardimcimiz olsun sifirlanmistir zaten büyük ihtimalle Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım

Evet kuzum çok iyi anlıyorum seni ilk denememde bende aynı şeyleri yaşadın Allahım yardimcimiz olsun sifirlanmistir zaten büyük ihtimalle Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım

Seninde mi kimyasal oldu cnm peki kanaman oldu mu benim kanama bile olmayabilir dedi hemsire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…