Saglik olsun ne yapalim hayirlisi buymus . 5.gun du canim ikisi de doktorum iyi kalitede dedi ama maalesef
Vardir bundada bi hayir Rabbim insallah en kisa zamanda nasip eder cnm hayirlisiyla saglikli sihatli bu mubarek gunler yuzu suyu hurmetine sen uzulme bak benimde tuttu ama kaybettim cok zor boylede inan ki

Vardir bundada bi hayir Rabbim insallah en kisa zamanda nasip eder cnm hayirlisiyla saglikli sihatli bu mubarek gunler yuzu suyu hurmetine sen uzulme bak benimde tuttu ama kaybettim cok zor boylede inan ki
Onu da yasadim maalesef ilki de kimyasal olmustu hakkimizda hayirlisi boyleymis soylenecek soz yok maalesef

Onu da yasadim maalesef ilki de kimyasal olmustu hakkimizda hayirlisi boyleymis soylenecek soz yok maalesef

Evet cnm dogru peki doktorun bi aciklama yapiyor mu sundan olmamis olabilir sonu ta dondurulmus emriyolarla yaptin ilki komyasal olmasina ragmen tutmus ama ikinci neden tutmadi acaba ben cok merak ediyorum sebebini tuttu da.neden ilerlemedi gebelik die ne bi tedavisi var ne de bisey

Kızlar merhaba,sabah bizim transfer gerçekleşti ,2 tane transfer etti doktor.
Embriyolar gayet iyi dedi embiryolog.
Sonrasında ben sıkışmıştım ve yapamadım hasta bezine:-/
1.30 saat öyle yattım mecburen.sonra tuvalete yapıp yarım saat daha dinlendim.
Ama bu 1.30 saatte çok kastım sanırım kendimi:-(
Bunun bir zararı oldu diye canım çok sıkıldı:-/
Böyle bir durum yaşayan var mı?

Canlarım merhaba kendimi temizliğe vurdumm bakamadım mesajlara dün test yaptım tahmin ettiğim gibi negatif:) Demek stres engel oldu hemşireyle irtibata geçeceğim bakalım ne dicek öpüyorm sizi canlarımmm hepinizi çok seviyorum Dlk2606 kuzum heyecanla yarını bekliyorum

Ayy cnm cook sevindim dualarim seninle insanin eli ayagi birbirine dolaniyor hadi bakalim insallah hemen cikar kan sonucunda

Dualarım seninle bitanem

Ay canım ya çok sevindim maşAllah sana hadi inşAllah güzel haberini bekliyorum dualarım seninleee

Ayyyyyy Dileğimmmmmm Dlk2606 nasıl mutlu oldum kuzummmm yaaaaaaaa hadi güzel sonuçlarla gelll inşaAllahhhh kuzum benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…