Arkadaşlar merhaba herşey yolunda devam ederse ben de bu kan pıhtılaşması testini yaptırmak istiyorum. Doktorlar birşey demedi ama içim rahat etsin diye. 6 lı trombofili paneli olarak yapılan testin içeriği ne tam isim olarak bilen varsa yazarsa sevinirim. Burada okumuştum sanki böyle bir bilgi, ruhum_mavi sanırım sen yazmıştın canım. Bir de ankarada nerede yaptırabilirim?

Mutlu pazarlar kizlar.benim 14.gun betahcg 749.5 çıktı on gün sonra kese için çağırdılar.normal mi bana geç gibi geldi.
Hayirli olsunn canimm hem kalp atisini hem keseyi gormek istemis olabilirler oyuzden 10 gune vermislerdir tup bebek yaptirdigin yer ile gorustuysen onlar oyle xagiriyor kontrole ama 3 4 gune kesen gorunur muhtemelen 1000 lere xikar degerin:)

Canım ben bu hafta Gazi hastanesinde yaptıracağım. Geçen hafta aradım tıbbi genetik bölümü ilgileniyormuş. Randevu almamıza gerek yokmuş.

1 aşılama 2 tüp bebek.. son gittiğim dr Ahmet Bostancı’dan çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum ..inşallah isteten herkes çarçabucak bebişlerini kucağına alırlar ..

İnşallah canım inşallah.. bir iki ay vücudumu dinlendirmek istiyorum sonra kaldığım yerden devam :)

Arkadaslar Merhaba. Benim 2 tane embriyom var 1. Si 7 hücreli diğeri 4. Dr transfer edip etmemeyi bana birakti. İkiside 3. Günde donduruldu. Tekrar yumurta toplama mi yoksa transer mi ne diyorsunuz.

Ben hep buzdolabında tutuyorum canım hatta biyere giderken götürmek için donmuş bir kap oluyorya buzlu için. Ondan veriyorlar eczanede ona sarıp veriyor hatta hemsişerelerde sordu bana buzdolabında koyuyorsun dim diye çnkü biraz yavas büyüyor yumurtalar oyle sormuşlardı Buarada ben göbekte vuruyorum ve peş peşe canım..normaldede ilaç içersem baska zamanda peş peşe içmem ben ama hemsire bişey olmazvur dedş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…