Kızlaaaaaaar şimdi bebişlermin kalp atışını duydımmm meğersee 2 taneymiiiiiiiiş geçen hafta erken olduğu için gözükmemiş ikisininde kalbini bu hafta duydummm aşkım bebişlermm
Oyy maşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeklerinize inşallah. Çok büyük bir sevinç olmuştur

Kızlaaaaaaar şimdi bebişlermin kalp atışını duydımmm meğersee 2 taneymiiiiiiiiş geçen hafta erken olduğu için gözükmemiş ikisininde kalbini bu hafta duydummm aşkım bebişlermm
Oh oh maşallah maşallah annesi, darısı bizlerin bebişlere inşallah Gözün aydın

Aramiza hoşgeldin tatlim ikizler geliyo desene

Tesekkürler canım eşim şimdi almaya gitti mecbue kaldı :)

Teşekküe ederim canım evet ben bilmeden baslamstm muz ceviz tarzını seyler yedirmeye

Kızlar iğneleei kullanırken sık sık muayeneye giderken yumurta toplamays az kaldı pazartesş tekrr kontrol var acaba bu surecte ilişki yasakmıdır bilginiz var mı ben nolur nolmaz diye yanaşmıyorm da bir soraym dedim yinede doktorda soramadım erkek ya cekindim hemsireye sorcakrm unuttum sonra

Opu yapılacaksa ilaç dozajı yüksektir muhtemelen o nedenle çok yumurta olabilir ilişki olursa bu bir risk halini alır aşırı çoğul gebelik riski. O nedenle beklemekte fayda olabilir ama ara verme süreçleri olursa mutlaka denemeye devam etmeli diye düşünüyorum

Denemek için değil bense hidrosalpenks var dış gebeşk düşük riskim var oyuzden korunarak ilişki yssak değildr değilmi ozaman

Denemek için değil bense hidrosalpenks var dış gebeşk düşük riskim var oyuzden korunarak ilişki yssak değildr değilmi ozaman
Korunaklı sorun olmaz sanıyorum. Sadece opu günü eşinizden de örnek alınacagi için sanıyorum 3 Günlük perhiz istenir. Bilenler aydinlatacaktir daha detaylı.

Canım biz de yasak olmadığını düşünüp birlikte olmuştuk ama sonra fena ağrım olmuştu. Büyüyen yumurtalar baskı yaptı sanırım.

Selam herkese..
yaşım 37
14 mayıs adetimin 3. günü iğne tedavisine başladım.. ilk denemem bu arada..
bugün kontrole gittim sol yumurtalıktakiler küçük iş görmez dedi doktor
sadece sağda iki tane yumurtam gelişmiş onlarda 12-13 cm civarı
iğneye devam ptesiye kadar bir de çatlama önleyici iğne verdi.
Ne dersiniz bu şekilde şansım varmıdır sizce

Canim benim doktorum 1 tane yumurta ve 1 tane sperm sağlıklı gebelik için yeter demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…