Kızlar, iğnelerinizi nerede saklıyorsunuz? Buzdolabında mı? Oda sıcaklığında mı?

Günde iki iğne kullanılacağı zaman peşpeşe mi yapıyorsunuz? İkisi de göbekten mi?

( iğne sorum bitmiyor)

Kızlar, iğnelerinizi nerede saklıyorsunuz? Buzdolabında mı? Oda sıcaklığında mı?

Günde iki iğne kullanılacağı zaman peşpeşe mi yapıyorsunuz? İkisi de göbekten mi?

( iğne sorum bitmiyor)
Benimki kisa denk geldi kuzum salonda tuttum yanmiyodu evet pespese yapiyosun bi sag bi sol olarak

:/ maalesef dün doktordaydık daha, hiç anlam veremiyorlar kan verdik genetik testlere bakılacak..

Kaçıncı denemeydi ki. Allah sabır versin burdaki herkese de bizede insallah. Tektarlayan başarısız tüp bebek tedavisinde bakiyorlar bildiğim kadarıyla. Bende ikinci olarak bahçeciye gitmeyi düşünüyorum İnsallah

Benimki kisa denk geldi kuzum salonda tuttum yanmiyodu evet pespese yapiyosun bi sag bi sol olarak
Kısa denk geldi derken hemen ilk tedavide bitti iğneler demi? Benim de öyle olacak.
Ben de eczaneden aldım. Bir gün sonra başladım.
Eczaneden alırken sanki "buzdolabına koyun" dedi gibi geldi. ama uzun süre tutacaksanız buzdolabına koyun demiş de olabilir. Dilim o kadar iyi değil. Tam anlayamadım.

Klinikten öyle bir şey söylemediler. Dışarıda ya da oda sıcaklığında dursun gibi.

Dün gece aklıma gelince buzdolabına koydum. Bir şey olur mu çıkartsam ve dışarıda tutsam? Benimkiler de zaten vurulunca bitecek.
Bir gece kaldilar buzdolabinda.

Son düzenleme:
Ay, tek başıma olunca bir de yurtdışında olunca ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi de buzdolabından çıkarttım

:/ maalesef dün doktordaydık daha, hiç anlam veremiyorlar kan verdik genetik testlere bakılacak..

Üzülme canım, olacak.. moralimizi bozmadan uğraşmaya devam edicez ve çok iyi anneler olucaz biz. Daha hamile bile kalmadan anneliği tadıyoruz. Sabır, dikkat, tedbirler.. herşeyi onlar için yapmaya başladık bile... hele bir de gelseler...

Kış mevsimine denk geldi . Demek istiyor arkadaşımız.benimkide ole kış ayında yapıldığı için salonda durdurdum.ama sizinki yaz mevsimi artık dolaba koyulacak ve yumurtalık bölümüne. Iki iğneyi arka arkaya yapman gerek bi sağ bi sol.

Ben oda sicakliginda diyebiliyom kuzum ara merkeziistersen 13 gunde bitti benim

( iğne sorum bitmiyor)
Canım bana ovitrelle çatlatma iğnesini buzdolabının kapağında diğer ilaçları oda sıcaklığında muhafaza edin demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…