Canım hiç endişelenme ilk denememde benimde öyle olmuştu doktorum çok normal olduğunu söyledi hatta söktürücü kullanmıştım ben bekle gelmezse sende öyle yaparsın

Canım hiç endişelenme inşalalh bebeğinin tutunma belirtileridir onlar Allahın izniyle güzel haberler alacağız senden de hepiniz dualarımdasiniz

Arkadaşlar hamiş olanlara bu sorum var lekenmeniz oldumu?

Canım benim ilk kimyasal olan senemde 7. Gün başlamıştı değerim düşer düşmezse kırmızıya dönmüştü. Bu kezde pozitif aldıktan sonra oldu düşük önleyici iğne oldum ama doktorum o tur lekelenmelerin çok normal olduğunu söyledi ben okudum da adet kanaması gibi kanaması olanlarda var ama maşallah çok iyi bebekleri hiç lekelenmeyi düşünme olmaması daha iyi stres yapmazsın en azından

Egehanezra Benim güzel kalpli canım arkadaşım çok heyecanlı bir şekilde sırayla okumaya başladım yazdıklarınızı ama henüz yapmamışsın inşallah bugün senin güzel haberinle sevinçten uçacağız kuzum benim hep destek oldun herkese ve bugün anne olma sırası sende inşallah her zaman dualarımdaydın hep de olacaksın hayırlı güzel haberler ver bize inşallah kuzum benim

Canım benim maşallah Allahım nasip etsin kalp atışını duymayı kucağına almayada inşallah hiç korkma benim doktorum bu tür lekelenmelerin ilk 3 ay çok normal olduğunu söyledi endişelenme yani kuzum cuma günü kalp atisinida duyar rahatlarsın inşallah seninle dualarim

Yeni
Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlat nasip etsin.
Şimdi kendimin başıman geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK. Ama yumurta topladıktan sonra/tetradox 5 günde sabah akşam kullandı/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene yaptı. Geçer geçer dedim, ama hep ağrılarım oldu. Bu sırada başka yerde muayene olmadım. 19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene odum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye biledüşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktoruu ismi Antalya Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügüntel.açtım:cevabı: oluyor böyle, normaldedi.

Merhaba canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın Allahın izniyle ağrı olması çok normal ama mide bulandın aşırı şişkinliğin falan olursa doktoruna söyle mutlaka transferde hiç ağrı olmuyor çok kolay 5 dakikalık bir işlem

Yeni
Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlat nasip etsin.
Şimdi kendimin başıman geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK. Ama yumurta topladıktan sonra/tetradox 5 günde sabah akşam kullandı/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene yaptı. Geçer geçer dedim, ama hep ağrılarım oldu. Bu sırada başka yerde muayene olmadım. 19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene odum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye biledüşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktoruu ismi Antalya Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügüntel.açtım:cevabı: oluyor böyle, normaldedi.

Kızlar bugün 14.haftaya girdik ama karnımın alt kısmında kramp gibi bir ağrı var. İnşallah kötü birşeyler yoktur

Canım hiç korkma bebeklerinde stres yapma bence normal öyle ağrılar internette de yazıyor o haftalarda ağrı olabilir diye içini ferah tut sen kuzum

Inşallah olumlu olur benimde yüzum guler canı arkadaşım sag desteğin icinn♡♡

Hayırlı olsun canım inşallah güzel kalitelerle devam eder. Benimde yumurta toplamadan sonra çok ağrım olmuştu ama geçiyor merak etme. Transferde hiç ağrı olmuyor anlamıyorsun bile kısa bir işlem
Bana zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür transfer günü yaklaştıkça heyecan basıyor birde sana birşey daha sorabilirmiyim tedavini hangi hastanede kaç paraya yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…