Öncelikle geçmiş olsun.
Trasfer yapıldıktan sonra mı enfeksiyonu öğrendin?
Bende 4 gün önce ateşim çıktığında gittim enfeksiyonun başlangıcında yakaladık şükür.
Fakat antibiyotik kullanıyorum ve teansferin 9. günü pek ümidim yok yarın gidip kan vereceğim bakalım:-/

beni aglattın kuzum yazarken cok zorlandım allah razı olsun. Eşimde benle gelmek istedi o yüzden akşamı bekliyorum kuzum inşallah tutmuştur okadar merk ediyorum okada heycanlliyımki. Destek olmak nedemek birimizin derdi hepimizin derdi oluyor ben herzaman yaninizdayim canm arkadaşlarimmmm elini karnına koy benim ve bütün arkadaşlar için dua et kuzum

Rica ederim canım o heyecan hepimizde oluyor güzel heyecanlar bunlar :) Ben şişli kolan hastanesinde tedavi oldum ve ilaçlarla beraber 10bin tlyi buldu

Ayyy sağol kuzum ya insan ister istemez korkuyor. Sen nasılsın keseyi görmeye gittin mi ?

Doğru söylüyorsun canım hep bi tedirgin oluyoruz inşallah hepimiz sağ salim kucagimiza alalım inşallah Bende iyiyim çok şükür canım benim yok henüz bu cumartesi gideceğim Allahın izniyle inşallah görürüm güzelce kuzum

Hadi bakalımmm hemen cumartesi gelsin ozaman :) Bizde minik kuzumuzun güzel haberlerini alalım senden inşallah

Kıyamam ben sana inşallah akşam buraya güzel haberler yazacaksın canım etmezmiyim hiç her zaman ediyorum Allahım güldürsün yüzümü inşallah kuzum benim

İnan bana daha bu sabah çok dua ettim ama tekrar edicem arkadaşım. Allah'ın izniyle seninde annelik haberini alacağız bugün
Korkma canım birşey yoktur inşallah b3ndede iğne batmalari hem vajinaya hem kasıklara hemde göbek altına oluyor bol bol .kasılma şeklinde ağır bir ağrıda zmaan zaman oluyor bisey yoktur Allahın izniyle

Hayırlı ramazanlar kızlar,
Transferimin 9. günü ve ben yarın kan vermeyi planlıyorum.
4 gün önce enfeksiyonu başlanğıç seviyesinde yakaladık ve tedavi için antibiyotik kullanıyorum şuan.
Çok ümitli değilim bu yüzden ama çok merak ediyorum sonucu:)
Sabahtan beri rahmimde bir şey var anlayamadığım.(umarım adet olacağım için değildir)
Benim için dua eder misiniz.

Arkadaşlar hepiniz için dua ediyorum bu mübarek ayda rabbim hepinizin yüzünü güldürür sizinle birlikte benimde yüzümü güldürür benim transferimde ya çarşamba yada cuma günü olacak yarın hastaneden bilgi vericekler sonuç olumsuzda olsa allah tüm hastane çalışanlarından razı olsun

Korkma canım birşey yoktur inşallah b3ndede iğne batmalari hem vajinaya hem kasıklara hemde göbek altına oluyor bol bol .kasılma şeklinde ağır bir ağrıda zmaan zaman oluyor bisey yoktur Allahın izniyle
İnşallah canım haftaya çarşamba günü kontrolüm var sorucam zaten gttiğim zaman doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…