Seni ben yerim içimi rahatlattın çok teşekkür ederim canım

Evet canım her şey yolundaymis minik 5 cm olmuş hoplayıp zipliyor. Ikili test de yaptırdım. Sen nasılsın?

Oh maşallah canım benim hep böyle güzel geçsin kontrollerin inşallah Bende iyiyim çok şükür canım benim sabırsızlıkla cumartesi gününü bekliyorum Allahım izniyle görürüm keseyi inşalalh

İnşallah canım haftaya çarşamba günü kontrolüm var sorucam zaten gttiğim zaman doktora
Ohh senin randevun haftaya ne güzel bol bol seyret meleklerini hic kalkasım gelmiyor benim ultrason odasından:)))) benim 16.haftada randevum bekle bekle zaman geçmez

Hayırlı ramazanlar canım inşallah bu mübarek günlerde kabul etsin Allahım dualarımızı ve güzel sonuçlar pozitif değerler al inşallah benimde 6 günden itibaren vajinal bölgede batmalarim olmuştu halada arada bir oluyor inşallah bebeğinin tutulduğuna işarettir gönlünce olsun herşey canım

Canım inşallah sımsıkı tutunur ve 9 ay bırakmaz seni yavrun herşey Allahtan inşallah güzel sonuçlar alırsın Allahın kabul etsin dualarımız herkesin kulaklarını doldursun inşallah hep güzel düşün ve pozitif ol

Bmsbms benim toplama gününü uzattılar canım çarşamba günü toplayacaklar. bu arada 10 yumurtadan sadece 3ü gelişmiş 3nü toplayacak hoca . sen ne yaptın ?

Hayırlı haberler olsun inşallah canım
Sağol canım Allah razı olsun 2gün daha iğne kullanıcam perşembe yada cuma yumurta toolama olucak en büyük yumurta 22-24mm arasıydı unuttum. Sol taraf okadar değil 14ler var diye 2gün daha kullanıcam Cok sancıtyapıyor sadece artık yürümekten zorlanıyorum yarın tekrar kontrol nasıl gitcem blmiyorm biraz daha büyücek yarına

İnşallah Allah’ım yüzünüzü güldürür canım

Bmsbms benim toplama gününü uzattılar canım çarşamba günü toplayacaklar. bu arada 10 yumurtadan sadece 3ü gelişmiş 3nü toplayacak hoca . sen ne yaptın ?
Benimde uzadı 2gün daha oersembe yada cumartesi olcak sag taraftakiler çok iyi dedi öatlamadndan korkmuyorum dedi iğne verdi işte catlamasın diye ama sol taraf okadar değil yarın tekrr gidicem ona göre persmbe yada cuma yumurta toplamq benimde. Seni sancım varmı canım ya en büyüğü nekadar olmuş

Canım çok güzel büyümüşler az daha dayan inşallah sonu güzel olurda cektigin zorluklara değer dualarimdasin

Rahim kalınlığın gayet iyi canım hiç merak etme
Rahatlattın beni şuan arada iyi şeyler duymak iyi geliyor tedaviye baslar baslamaz ilk kist sorunu cıktı ameliyata alındım hemen pesnden yumurtalar buyumüyor dedi falan sıkıntı yaptm iyice Ama bugün cok güzel dedi sevindim hemen yüzüm güldü elhamdülillah su sancı beni zorlaması işimi gücümü yaparken yürğreken daha iyi olacakta biraz daha sabrermem gerek :&

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…