Inşallah canım ah bide gelse keşke Böyle olunca aklıma hemen tugken geliyor nasıl beklemiştik kendi sonucumda bu kadar heyecanlanmamıştım
Ayyy canım nasılda beklemiştik:))) herbiriniz bana destek olmuştunuz sagolun yaa çatlamıştık meraktan nerdeyse 1.5gun bekledik test sonucunu )))))

Her gelen mesajda bir heyecan ne güzel arkadaslıklar birbirini mutlulugunu görmeyi bekleyen hüznüne neşesine ortak olan. Birbrmze burda ne güzel destek oluyoruz elhamdülillah. İyiki böyle bir site var yoksa hepimiz stres sıkıntı kmseyle paylaşamam bişetleri kmse anlamasın çatlarmışız :) burda brbrimizin dilinden anlıyoruz. Benim suan yumurtalar 24 mm coktsn geçmiştr bnce sancıdan mafoldm resmen hepimiz böyle oldunuz mu blmiyorm yalnz korkuyorm kendiliğinden catlıcak falan diye mesela. Şuan sancı içinde bu msj I yazarken kafam dagılıyoe :)

Allah hayırlısını nasip etsin canım iyi düşün iyi olsun :)
Evet biz birbirimize çok yakınız iyi ki varlar valla kimse bizi anlayamaz

Ilk deneme aynı zamandaydik seninle canım ama olmadı içimde olumlu hisler var oldu inşallah bugün hep aklımdasın inşallah yüzün gulecek

Ayyy meraktan öleceğimm Egehanezra canmmm ne oldu sonuç belli oldumuuuu

Egehanezra canim valla bende cok merak ettim sonucunu insallah hepimize umut olursun guzel haberlerini bekliyorum

Egehanezra bende sana bakmaya geldim kuzumm hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Egehanezra Çatlattin bizi meraktan valla bende duramazdım bu kadar inşallah sevjndireceksin bizleri kuzum benim hayırlı güzel sonuçlar al inşallah

Bende hayirli haberler gelecegine inaniyorum

Egehanezra nerdesin senin sonucu merak ettim uykuya direniyorum

Ben de Egehanezra yi merak edip geldim nerdesin

Egehanezra canım aklım sende kaldı nerdesin

Valla çatladık burda bende uyuyamadım meraktan ölcemmmmmm Egehanezra

Bu saatten sonra yazmaz heralde belki yarina cikcaktir sonuc
Kızlar hepinizden özür diliyorum dün hastaneye gittim 9da 9.15gece kalan verdim hemşire 2saate çıkar dedi biz 1saat sonra 10.15de gittik ben koltukları yattım hemşire kağıdı verirken güldü bende zarar koysaydin dedim ktüyüm dedi eşim bakip cebine koydu eşim görmüş değeri bilmediğinden bişey demedı kağıdı eve gelince ağladım değeri görünce 30.40 çıktı ablam tupp tüp bebeğe bakan kadını aramış kadın hamile demiş şimdide pembe hafif leke geldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…