Öncelikle size Hayırlı olsun. İnşallah kuçagına bebeyını alırsın. Yok transfer olmadı. Yumurta toplandı 5 günü dönlenme yavaşladı ve 6 günü tedavi sonlandırıldı. Yanı yumurta toplandıktan sonra 3-5 günnen altım düşecek gibi altım ağrılarım.başlandı. mikrop kaptığımdı 19.04 başka doktora giderek oğrendım. Arada 19 gün geçti

Ayy nasıl güldüm valla canım çok inatçı cıktı seninki Ama olsun dediğin gibi orucunu tutuyorsun ne güzel inşallah en kısa zamanda başlarsın tedaviye kuzum benim Oyy canım benim sagolasin çok şükür iyiyim artık gün sayıyorum cumartesi olsun biran önce diye Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah

İnşallah bebeyın tutunur. Transfere yetışemedım. Tedaviyım iptal oldu. 4 gune kadar dönlendı ve 5 yavaşladı, 6 günü durduruldu. Yumurta topladıktan sonra ağrılarım başlandı, onu da 19 günü başka doktora giderek oğrendım

O iğneler allahın izniyle büyütür yumurtalarını stres yapma deme diyeceğim ama şuan bende çok heyecanlıyım ya çarşamba ya cuma transferim var bu arada nerde tedavi görüyorsun doktorundan memnunmusun

O iğneler allahın izniyle büyütür yumurtalarını stres yapma deme diyeceğim ama şuan bende çok heyecanlıyım ya çarşamba ya cuma transferim var bu arada nerde tedavi görüyorsun doktorundan memnunmusun
Antalya’da memnunum da buranın prosedür i de değişik senin yaptırdığın yerde hormonlara bakılıyomuydu canım burda bakılmıyor

Çok geçmiş olsun sizede.
Her işte bir hayır vardır .Aslında bende çok istedim 5. gün embiryosu transfer edilsin ve embiryonun durumunu dışarda gözlemleyelim ve en başında kalitesizse hiç transfer olmasın diye.
İnan sonra hüsrana uğramak daha zor geliyor insana.
Benim hiç ümidim yok ama allah en güzelini bilir.
Belkide sıramız gelmemiştir daha..

Aynen benden de istediler.bende sinir oldum.muayene olacakmisim guya kalp atışı ucretsizmis.zaten bi muayene ucreti pll0 yani.igneler ilaçlar var onların dozunu suresini ayarlamak için gitmek gerektigini düşündüm.peki sen nereye gittin bu durumda nasıl bir yol izledin.

Canım benimde sag taraf iti gidiyordu sol seninki gibiydi hala öyle tedavinin 11.günü kontrolm vardı sag tarafta 20-24 mm arası yumurtalar var sol tarafta 14-18 arasında arkadaki faeka bak doktor sadece sağdan almak istemitoeum desi bidaha kullan yarım gel bakalm dedi yinede çok iyi dedi persmbe yada cuma toplama olcak inşaallah. Ve öncesmde bana hep kötü gidiyor yanlş mı vuruyorsun diyodu. Catlamamasj için iğne verşyoe işte beklşyoruz he gitmemde 2gün daha 2gün daha diyor ama benm için tedavi iptali falan yok iptal ettieme ya niye oyle yapıyoki

Canim 5. Gunle filan hic alakasi yok bu isin bence, bana iki tane 5.gun koyuldu biri dusuk oldu digeri devam ediyor suan yani ikiside kaliteli madem suan ikiz bekliyor olmaliydim:) hic kalitesine filan takilma o tamamen nasip biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi tevekkul

BANa dedgi 3 ü iyi durumda e diğerleri de çok kötü değilki
Bence doktoe acele etmiş düşün ki ben ilk 5. Gün kontrol gitmiştim gidinxe hemen durumu sordum dye doktor bana birazcık kızmıştı hemen olmazki enazndan 10-15gün sürer dedi. Düşün Sıkma canını daha cok erken ama doktorun nye öyle dedi algılayamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…