Bende algılayamadım maalesef

Geçer canım benim geçer hiç merak etme inşallah güzel sonuçlar alarak unutacaksın hepsini hep böyle pozitif ol güzel düşün
İnşaallah ben hayattan genede pozitif plan biriym yani ne sıkıntı yasarsam yazıyım genelde hep pozitif yönden bakarm iyi düşünüyorm ki iyi şeyler olsn hakkmzda inşaallah dye . Rabbim yardımcınız olsun inşaallah cümlemizin :)

Canım düşük olan ne zaman düştü nasıl anladin sonradan lekelenmeye falan mı düştü

Çok güzel öyle olman canım benim hep böyle ol inşallah amin amin Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah canım

Canım düşük olan ne zaman düştü nasıl anladin sonradan lekelenmeye falan mı düştü
Ya aslinda buna ben dusuk diyorum cunku suan ici bos bi kesem var belkide hic icinde olusum olmadi gelisemedi bilemiyorum doktor kanama alani diyordu benm lekelenmelerim oluyordu en son cok belim agridi ve kanamam oldu yine knama alani dedi acildeki doktor ama en son riskli gebelik uzmanina gittigimde kanama alani yok bu bos kese dedi bnde o kanama oldugunda dusuk oldu ggibi dusunuyorum ama doktor net bse dmedi ustune durmadi hic

Bakılıyor benim prolaktin 31 'di onu düşürdük troid 4.07 onuda 2 ye düşürdük hamile kalabilmek için troid hormonunun 2.5 geçmemesi gerekiyormuş ben troid yükselmemesi için ilaç kullanıyorum şuan herşey nasip diyorum

Yaaaa hadi bakalımmm ah bu bekleyişler bi bitmiyor Cumartesi de annecimmm ben burdayım dicek miniğimiz inşallah

Anladım canım benim hatırladım durumunu şimdi olsun sağlıklı olsun senin olsun Rabbim öylesini hayırlı görmüş demekki inşallah sağlıklı bir sekilde kucaklarimiza aliriz yavrularımızı çok şükür bugününe Allahın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…