Eki Görüntüle 2148775 kızlar nette biri yazmış böyle benim katlanır belki 2gune insallah
Canım Benim gözünaydın diyelim önce katlanarak artar kuzucum hiç dert etme sen kendine hayırlısı olsun valla gece öldük meraktan . Burada neler gördük sen de biliyorsun ben inanıyorum artacak dualarım seninle

Hayırlı olsun şimdiden inşallah katlanır değerin canım. Yapacağımız tek şey bol bol dua etmek

çok Sagol kuZum inşallah değerin artar bebeğim bana sımsıkı tutunur. Bize sabah belli belirsiz pembe leke geldi peceteye dün gece ortalığı yıkım yok diye nasıl hmilesin dediler busefer sevinçten agladim

çok Sagol kuZum inşallah değerin artar bebeğim bana sımsıkı tutunur. Bize sabah belli belirsiz pembe leke geldi peceteye dün gece ortalığı yıkım yok diye nasıl hmilesin dediler busefer sevinçten agladim
İnşallah canım sımsıkı tutunur sana . Yerleşme kanaması olabilir kuzum endişe etme sen . Dikkat et stres yapma kendine Allahım Kalp atışlarını duymayı da nasip etsin kuzum çok sevindim

İnşallah canım sımsıkı tutunur sana . Yerleşme kanaması olabilir kuzum endişe etme sen . Dikkat et stres yapma kendine Allahım Kalp atışlarını duymayı da nasip etsin kuzum çok sevindim
Inşallah bebeğim bana sımsıkı tutunur..olabilir Kuzum. Inşallah kuzumm allahım herkese o gzel haberi vermeyi nasip etsin. Şimdi hmilemiyim severim onsallh artar

Canım çok merak ettik dün seni. gece 1'e kadar girdim çıktım sana baktım :) inşallah katlanarak artar değerin. Dualarımız seninle

Sesin çıkmayınca korktuk ne yalan söylim. Uykuya direndik bakıp bakıp durduk buralara.. HALBUKi BOŞUNAYMIŞŞŞŞŞ. Tutmuş tatlım gözünüz aydın sakın canını sıkma, hiçbirşeye takılma sen onu içinde yaşatmaya bak, bırakma yeter değer dediğin nedir tatlım çıkar onlar

Arkadaşım şu an hamilesein tadını çıkar. Artık önemli olan 2ye katlamasi.

Canım inşallah değerin kat kat artar yazmayınca artık negatif diye düşündüm mesajını görünce de çok mutlu oldum inşallah iki gün sonra daha da mutlu olacaz değerinin arttığını görünce

hayırlı olsun canım pozitif sonucun. değerin iyice artacak sıkıntı yapma, yapma ki herşey yolunda gitsin :) dualarımız seninle :))

gece uykuya direndim bekledim en son yenik düştüm şükür güzel haberlerini aldık allah sağlıkla tamamına erdirsin değerin katlanarak artsın inşallah

Canımmmmm hamilesin yaa çok sevindim ilk aşamayı atlattın şimdi inşallah kat kat artacak o değer sakın kendini ve bebeğini strese sokma tamam mıı herşey çok güzel olacak çok dua et konuş bebeğinle Dün meraktan çatladık burdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…