Sizin tedavi nerede oluyordu, ilaç müptelası olduk

Oo çok iyi fark ettirdiyse. Eşim bir şey kullanmıyor ihtiyaç görmedi sanırım dr. İnşallah faydasını görürüz
Bence ben cok ilac kullaniyorum
Estrofem kullaniyorum 3x1
Folik asit
Multivitamin
D vitamini
Bide jel sabah aksam (ostrojen icin)
Bide coraspin var ama onu kullanmiyorum. İcime sinmedi

Folik asit
Multivitamin
D vitamini

Folik asit, d vitamini, b vitamini, teatrio, metformin, coraspin, bende epey kullanıyorum

Aslında bu kullandıklarımız ilaç değil takviye edici gıda canım faydası var zararı yok Başkentte tedavi görüyorum

Hulusi hoca aynı dr olduğunu ilaçtan bile anlıyoruz genelde takviyeleri aynı yönde oluyor. Hastasını unutmadan yapsa keşke işini çok yoğun adama da yazık

Folik asit
Multivitamin
D vitamini

Canım coraspini neden kullanmıyorsun pıhtılaşma sorunu varsa bu ilaç sayesinde sıkıntı olmuyor

Bazen dalıyor unutuyor doğru ama çok yoğun normal

Bazen dalıyor unutuyor doğru ama çok yoğun normal

Bana kilo ver gel tüp Bebek yapalım dedi yolladı. Bir yıl sonra 12kg verdim gittim yeniden bazı testleri yaptı korunmasız yine bi üç ay verdi dedim hocam kilo ver gel başlayalım demiştiniz beklemeyelim dedim, beklemeyelim mi dedi yok deyince yandan o zaman sen bilirsin adet olunca gel başlayalım dedi ilaçları verdi gönderdi. Şimdi gidince yine bekle der mi diye korkuyorum

Hormon sonuçların iyi gelirse kist olmazsa ve af sayısını yeterli bulursa kesin başlatır. Diğer testleri de istemiş zaten bekletmez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…