Merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin. O günle ve sonrasıyla ilgili genel bir bilgilendirme yazmaya çalışıcam biraz uzun olucak idare et :)
Korkmanı grrektirecek birşey yok. Toplamada sana narkoz vermişlerdir ama verseler bile bu işlem herzaman sancılıdır. İğneler rahim duvarından yumurtalıklara geçtiği için sonrasındaki günlerde hafif kanamalar olabilir. Sancılar, zor yürüme vs.. ve fakat transfer öyle değildir. İdrara sıkışık alırlar seni ameliyathaneye. Tek bir zorluğu vardır embriyoları rahat koyabilmek için 1 dk düren rahmi aşağı çekme işlemi yapılır bu biraz can yakar ama dayanmalısın. Transfer sonrasında seni kıpırdatmadan odana alırlar. Tavsiyem hemen idrarını boşalttır. En az yarım saat yatırırlar, sonrasında da yürütürler zaten.
Genel olarak cevap verirsem; sana transferden sonra ilaç iğne verebilirler. Bu ilaçların etkisiyle de regl sansıcına benzeyen karın-kasık ağrısı ve bel ağrıların olabilir. İlk gün dışında diğer günler bütün gün sakın yatma, hareketlerini yavaş yap, pozitif ol, bol bol dua et..
Son evre :) bedenen ağrın olmasa da bizce en zoru bu beklenen 12 gündür. Tuttu mu tutmadı mı endişesi, belirsizlik, belirti aramalar seni yıpratmasın. Takıldığını sor bize. Psikolojini sağlam tutmam tavsiyemle tekrar hayırlı olsun

Selam cnm
Yumurta kalitesini arttirmak icin ben de takviye kullanmistim. IMPRYL diye bisey kullandim. Muhtemel ayni takviye olabilir
Biraz pahali bisey
İki ilaç verdi duosvit 15-20 güne başlayacağım, su anda koenzim Q10 takviyesi olan teatrio kullanıyorum 200 lira civarında fiyatı sabah akşam kullanıyorum. Daha önce başka bir dr miyositol pozitive vermişti. Faydası oldu mu bu ilaçların size

Inşallah kuzu ama yarn gidicem hem dr hemşirede 3 4 gün sora yap dedi bide ağrım var benim gdemiycem♡♡
3 4 gün sonra olur mu canım ya 2 günde bir tekrarlanmalı test sağlıklı olup olmadığını anlayamazsın ki hemşire de ne akıl vermiş bravo

Bana da duosvit tetrio vermişti şimdi değiştirdi gonamax daha iyi daha kapsamlı deyip duosvit i bıraktırdı teatrio günde 2 ye çıktı

Evet cnm. İlk kutu bittiginde kontrole gittigimde baya bi farklilik oldugunu soylemisti doktorum. Esim de ayni ilaci kullandi. Onun da sperm kalitesi artsin diye. Benim ilac 220 tl idi. Nerdeyse butun aczanelerde satiliyor artik.

Bana da duosvit tetrio vermişti şimdi değiştirdi gonamax daha iyi daha kapsamlı deyip duosvit i bıraktırdı teatrio günde 2 ye çıktı

Sizin tedavi nerede oluyordu, ilaç müptelası olduk

Evet cnm. İlk kutu bittiginde kontrole gittigimde baya bi farklilik oldugunu soylemisti doktorum. Esim de ayni ilaci kullandi. Onun da sperm kalitesi artsin diye. Benim ilac 220 tl idi. Nerdeyse butun aczanelerde satiliyor artik.

Oo çok iyi fark ettirdiyse. Eşim bir şey kullanmıyor ihtiyaç görmedi sanırım dr. İnşallah faydasını görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…