Cevapladığın için teşekkür ederim arkadaşım bugün saat 2 de transferi yapacaklar lütfen benim için dua edin

Acaba bende bu kürtajdan sonra ne zaman adet olacam ? Yaz tatili bitmeden tekrar transfer yapabilsem keşke
Canım ben 2017 de doğal yolla gebe kalmıştım.bos gebelikti ama 8.haftaya kadar bekledik olaki geç döllenme vs.diye ama gelişim olmadi.bos kese olarak kaldi kurtaj oldum.kurtaj sonrası adet 40-45 günü buluyor. Ben 39.gun olmuştum endişe etme.

Doktor ikinci adetten sonra gel rahim toparlanmışsa agustos sonunda transferi belki yaparız dedi eğer yetişmezse sömestr tatiline kadar kalır okullar açıkken yapamam

Anladım kuzum olsun sen stres yapma yinede geç olsun güç olmasın kendini güzelce hazırlamış olursun o vakitte en azından acını unutursun biraz olsun hiç olumsuz düşünme ben inanıyorum Allahım izniyle alacaksın kucağına bu sefer sağlıklı bir şekilde inşallah

Arkadaşlar benimde bugün tedavimin 6. Günü Gonal f ve cetrotide vurunuyorum 6 tane yumurtam var hepsi de güzel gelişiyor dedi doktorum cuma günü kontrolüm var ama cetrotide vurunca biraz şişme kızarma kaşıntı yapıyo sabaha geçiyor sizde de oldu mu böyle cuma günü doktora sorucam ama bekleyemedim inşallah sorun yoktur

Arkadaşlar şuan burası kesmiyor beni inanın hepinizin sesini duymak istiyorum dün 41 tane meryem süresi okundu duasını yapıp bağışlarken hepiniz için yaptırdım rabbim inşallah güzel sonuçlarla mükâfatlarıdır hepimizi bu mübarek ramazan ayında

Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese hayırla nasip etsin inşallah.

İnşallah canım peki adetlerin ne zaman düzene girdi kürtajdan sonra ?

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…