doktoruna danıştın mı benim ablamda hep kanama olmuştu ama çok şükür bi problem olmadı oğlu şimdi 7 aylık içini ferah tutmaya çalış bence doktoruna sor sen rahatla :)
Proluton iğneye devam ama hep yat dedi çok korkuyorum artık kafayı yicem ben ya

Kızlar bu sabah yine kahverengi leke ile karşılaştım bu 3. Kez oldu artık beni o kadar korkutup moralimi bozuyo ki kendimi hastaneye yatırıp hemşirelere emanet edesim geliyo
Kendini strese sokma canım en büyük düşman stres benim çok yığun kıpkırmızı kanamam oldu iğnelere devam ederken ama şükür miniklerim benimle. Bol bol dinlen lütfen ayağa kalkmamaya çalış

Canm eşim o ilacı kullandıktan sora hiç spermiyogram vermedi inşallah işe yaramıştır

Merhaba hoşgeldiniz aramıza inşallah tez vakitte en hayırlı şekilde evlatlarınıza kavuşursunuz. Ne gelirse Rabbimden ama insan ister istemez üzülüyor.

Kızlar bu sabah yine kahverengi leke ile karşılaştım bu 3. Kez oldu artık beni o kadar korkutup moralimi bozuyo ki kendimi hastaneye yatırıp hemşirelere emanet edesim geliyo
Kuzum geçmiş olsun ama kendini strese sokmam tekrr dr ara durumu anlat inşallah geçer.Dün gece esime biraz sinirlendim ağladım sonra kasiklarim batmaya başladı baya sancım oldu gecede batmaalarm oldu uyuyamadm.yani boşuna kendimizi strese sokuyoruz♡♡

Korkma lekeden canim benden de 6.haftadan buyana kesilip tekrar geliyor. Kırmızı olmadıkça korkma .dinlen. ayroca hastanede yapılacak bisey yok protestan veriliyor sadece
Onun harici maalesef düşük önleyici bisey yok. Allah korusun sağlıksız gebelik zaten tutunamıyor.dinlen dua et bol bol

Canm korkma kahverengiyse sıkıntı olmaz yaa yinede doktoruna danış aklında kalmasn kuzumm

Anm umarım senin için herşeyin en iyisi olur. Ben de raporla tedavi gördüm o dönemde şartları baya araştırmıştım. Eşlerden birinin çocuğu varsa rapor çıkmıyor. Sen bir araştır istersen bu konuyu.

Merhaba ,

Biz de bu ay ilk denememizi gerçekleştireceğiz.Adetim bugün yarın gelir. Kan verirken bile içim fena olur , kendi kendine iğne yapma fikri beni çok korkutuyor, nasıl olacak hiç bilmiyorum

Merhaba canım bende kendim yapmadım eşim yaptı ama ilk iğneni yaparken zorlanirsin biraz sonrası kolay olur zaten hayırlı olsun tedavin inşallah

Kızlar cuma günğ transferim oldu bugğn 7. Gün olacak. Adet olacağım gibiyim çok moralim bozuk 5.gün 2 adet embriyo kondu ama çok mutsuzum au an agrılar başladığımdan beri

Canım korkma oluyor öyle ağrılar aklıma kötü şeyler getirme stres yapma kendine bebeklerinde etkilenmesin güzel düşünmeye çalış

Kuzum korkma sakim stres yapma kendine bende de 2 defa oldu 2. Pazar günü oldu doktorum iğne verdi ve tam istirahat dedi lavoba dışında kalkmayacaksın dedi seni çok iyi anlıyorum ama korkmaya çalış bebeklerine ve kendine stres yapma kuzum devam ediyor mu hala

Kendini strese sokma canım en büyük düşman stres benim çok yığun kıpkırmızı kanamam oldu iğnelere devam ederken ama şükür miniklerim benimle. Bol bol dinlen lütfen ayağa kalkmamaya çalış

Canım benim sanda çok geçmiş olsun kaçıncı gün oldu yoğun kanaman ağrısız yoğun kanama şeklinde miydi insan korkuyor gerçekten bende istirahattayim şuan

Canım benim sanda çok geçmiş olsun kaçıncı gün oldu yoğun kanaman ağrısız yoğun kanama şeklinde miydi insan korkuyor gerçekten bende istirahattayim şuan
Sağol canım 6.haftamda olmuştu canım evet ağrısız akşam hiçbirşey yoktu sabah 5 gibi lavaboya kalktım bi baktım heryer kan içinde iğnemi 2 ampüle çıkarttı doktorum ve bol bol yatak istirahati vermişti

Merhaba canım hoşgeldin kendini bırakmamaya çalış evet etrafta o kadar hamile ve çocuklar varken bu biraz zor oluyor ama her halimize şükür ilk denemede bazen vücut kabul etmeyebiliyor inşallah ikinci denemenizde pozitif sonuçlar alırsın Bizde de aynı problem var ilk denemem kimyasal oldu ikinci de tuttu çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah

Anladım kuzum çok şükür seninle bebeklerin bir daha yasatmasin Rabbim inşallah bende bir yerde okumuştum ikiz gebeliklerde tek gebekiklere göre lekeleme ve kanama daha fazla olurmuş Rabbim yardimcimiz olsun

Anladım kuzum çok şükür seninle bebeklerin bir daha yasatmasin Rabbim inşallah bende bir yerde okumuştum ikiz gebeliklerde tek gebekiklere göre lekeleme ve kanama daha fazla olurmuş Rabbim yardimcimiz olsun
Öyleymiş canım ama bende şimdilik 1 kere oldu. Rabbim bebeklerimizi korusun bize bağışlasın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…