Dlk2606 canim uzun zaman sonra ilk kez bakiyorum sayfaya senin adina cok mutlu oldum gözün aydın hayatim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah bilmediğim ama pozitifi gören arkadaşlara da hayirli olsun diliyorum.

Evet canım özlettin kendini Allah razı olsun inşallah Rabbim sana da tüm isteyenlerede nasip etsin Sen nasılsın iyisindir inşallah

Dondurma işlemi için ücret nasıl embriyo başına mi ve ne kadar acaba
Canm merkezden merkeze değişiyor bu durum. Benim tedavi gördüğüm merkezde kalan tüm embriyolarını ilk 1 yıl ücretsiz donduruyorlar. Benim şuan 5 dondurulmuşum var ve hiç ücret almadılar. 1 yıl dolduğunda arayıp dondurma işlemine devam edilmesini isteyip istemediğimi soracaklar. Ondan sonrası ücretli ama ne kadar bilmiyorum.

Merhaba ,

Biz de bu ay ilk denememizi gerçekleştireceğiz.Adetim bugün yarın gelir. Kan verirken bile içim fena olur , kendi kendine iğne yapma fikri beni çok korkutuyor, nasıl olacak hiç bilmiyorum

Merhaba ,

Biz de bu ay ilk denememizi gerçekleştireceğiz.Adetim bugün yarın gelir. Kan verirken bile içim fena olur , kendi kendine iğne yapma fikri beni çok korkutuyor, nasıl olacak hiç bilmiyorum

Hiç öyle düşündüğün gibi değil çok kolay ve acı yok merak etme.

Dondurulması gerekirse yine ekstra masraf ha kızlar nedir bu tavuk gibi yolunma durumumuz

Dondurulması gerekirse yine ekstra masraf ha kızlar nedir bu tavuk gibi yolunma durumumuz
Kızlar cuma günğ transferim oldu bugğn 7. Gün olacak. Adet olacağım gibiyim çok moralim bozuk 5.gün 2 adet embriyo kondu ama çok mutsuzum au an agrılar başladığımdan beri

Merhaba ,

Hic korkma canim yapamasaydim ben yapamazdim ilk gun gerilirsin biraz o kadar 5 sn lik olay

yumurta toplamamı kısa sürüyor canım kanamam oldumu nekadar toplandı şimdi. Geçmiş olsun :) :) yarında 9bucukta ben giriyorum :)

Merhaba ,

Hayırlı olsun inşaallah canım iğne değil iğnecik yani korkma genede göbekten vuruluyor sıkarak kendini kazma relax ol derin nefes al bikere vur basitmiş diceksin korkcagın bişey yok yani :)

Merhaba ,

Benim hemşirem uygulayarak detaylı bir şekilde anlattı eşim video çekti ilk iğneyi kendi yaptı ikinciyi bana yaptırdı 2 gün videoya bakarak yaptım sonra raht oldu hızlı yapınca ve zaten yağlı doku olduğu için acımıyor hiç korkma

Hic korkma canim yapamasaydim ben yapamazdim ilk gun gerilirsin biraz o kadar 5 sn lik olay

Hayırlı olsun inşaallah canım iğne değil iğnecik yani korkma genede göbekten vuruluyor sıkarak kendini kazma relax ol derin nefes al bikere vur basitmiş diceksin korkcagın bişey yok yani :)

Teşekkür ederim ,rahatlamam için ilk iğneyi yapmam lazım sanırım. Ben de eşime video çektireyim, iyi fikirmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…