Eee yani seni bekliyoruz canım yaa sabah geçtin aklımdan Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Ben umudu kesmiştim adetten baktım gelmiş evde koşarak kocamın boynuna atladım adet oldm die eşim diyo sakin ol sanki hamilelik haberi almış gibi ne heyecan yaptın dio Napim ama baya beklettiiiii

Dünyanın en güzel anne adaylarına ve annelerine selam olsun aranızda olup yazmasam da uzun zamandır hepinizin duygularına ortağım. Fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. Nete girer girmez ilk baktığım burası 32 yaşındayım. Ocak ayında iki embriyo transfer edildi. Maalesef negatif Üç yıllık evliyim eşimin önceki evliliğindenden bir kızı var. Annesinde velayeti. Bizim durum, eşimde sperm azlığı var. Ve morfolojide sıkıntı var. Şimdi tekrardan deneyeceğiz. Rapor almak için evrakları hazırlıyoruz. Pazartesi tamamlanacak İnşaAllah. Bu mübarek Ramazan hürmetine Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeBu acılarımızın, sıkıntılarımızın karşılığını en güzel şekilde alacağımıza inanıyorum. Biliyorum zaman da her şey de zor geçiyor ama SABIR... İnsan, en yakınındakinin çocuğunu, çocuklarını görünce daha da kahroluyor. Ben de çok üzüntüler yaşattım kendim. Hatta sonra gene çok kızdım kendime. Canlarrrr bir tane daha yok bizden An'ı yaşayalım ve akışına bırakalım her şeyi hepinize kucak dolusu sevgiler

Günaydın kızçelerr vee sonunda adet oldummmm vatana millete hayırlı uğurlu olsunnn gümbür gümbür oluyo hemde acısını çıkartıyoo
Günaydın Kuzum hadi hayırlısı olsun bu adetlere bukadr sevindiğimiz aklımıza gelmezdi nelere seviniyoruz inşallah en kısa zamanda bebişine gucagina alırsın kuzumm

Canımm aramıza hoşgeldin İnşallah sağlıkla evladına kavuşursun bizimde aynı sorun var maalesef eşimde sperm sayısı normal ama hız ve morfoloji çok düşük. Ama olsun 1 tanede olsa sperm yetiyor içimizi ferah tutalım Sabır dua hepsi geçecek inşallah @Cennet Yaren

Son düzenleme:
Merhaba kuzu aramıza hosgeldinnnnn♡ Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın kuzu ♡♡

hoş buldum canım evet sayı bir tane de olsa yetiyor doktor eşime promotil m forte verdi onu kullanıyor bir süredir sigara çok içiyordu şimdi azalttı çok şükür

hoş buldum canım evet sayı bir tane de olsa yetiyor doktor eşime promotil m forte verdi onu kullanıyor bir süredir sigara çok içiyordu şimdi azalttı çok şükür
O ilaç iyi kuzum benm eşimde progeny m içiyor toplama gününe kadar iç dedi inşallah işe yaramıştır Sigara çok etki ediyor yaa yavaş yavaş bıraktırmaya çalış sen canm

Günaydın Kuzum hadi hayırlısı olsun bu adetlere bukadr sevindiğimiz aklımıza gelmezdi nelere seviniyoruz inşallah en kısa zamanda bebişine gucagina alırsın kuzumm
Ahh kuzum ah sorma sanki hamilelik haberi almış gibi sevindm Hayırlısı olur inşallah bakalım başlıyor bizim maraton sanırm

O ilaç iyi kuzum benm eşimde progeny m içiyor toplama gününe kadar iç dedi inşallah işe yaramıştır Sigara çok etki ediyor yaa yavaş yavaş bıraktırmaya çalış sen canm
bırakırsa çok iyi olacak Ramazan ayı da vesile olsun canım benim büyükihtimal Haziran'da toplama olacak regl günümü falan hesapladım bayrama denk gelebilir toplama bakalım ne olacak? senin ne zaman canım? bütün sayfaları okuduğum için aklımda kalmıyor kusura bakma

Kuzum hayırlısı olsun inşallah bu denemende evladına kavuşursun Bende adetimi bekliyordum burdaki kızlar bilir 15 günü geçmişti olamamıştım şükür dün akşam geldi Bugün arıcam hemşireyi sanırım yarın yada cumartesi çağırır benimde bi aksilik olmassa bayram haftasına denk gelecek gibi transfer bakalım cümlemizin hakkında hayırlısı canmm

hadi hayırlısı kuzum mutlu haberlerinle içimiz aydınlansın

Benim eşim 3 ay önce başladı progeny m ve menegon iğne ileri hız %10 iken %20 ye çıkmştı bende tüp bebek tedavisi görüyorum salı yumurtalarım topalanacak umarım hala işe yarıyordur ilaç ve iğne siz bu ilacı kullandıgınızda spermiyogram verdiniz mi peki ?

Kızlar bu sabah yine kahverengi leke ile karşılaştım bu 3. Kez oldu artık beni o kadar korkutup moralimi bozuyo ki kendimi hastaneye yatırıp hemşirelere emanet edesim geliyo
doktoruna danıştın mı benim ablamda hep kanama olmuştu ama çok şükür bi problem olmadı oğlu şimdi 7 aylık içini ferah tutmaya çalış bence doktoruna sor sen rahatla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…