yumurta toplamamı kısa sürüyor canım kanamam oldumu nekadar toplandı şimdi. Geçmiş olsun :) :) yarında 9bucukta ben giriyorum :)
benım kanamam olmadı ama yanımdaki kadının baya oldu 4 tane toplandı sanırım bugun bilgi verecekler sen naptın kendini iyi hissedince yaz

@ Dlk2606 mrb canım. Şuan raporlu musun yoksa yıllık izin mi? Benim işyerim çok uzak mecburen arabayla gidiyordum ama şuan en azından bir süre gitmek istemiyorum çünkü o trafikte araba kullanmak istemiyorum. Ahmet bey rapor verir mi ki konuşsam?

Yok canım patronum rapor almana gerek yok dedi yıllık izinde değil normal izin verdi Allah razı olsun. Bencede uzaksa gitme biraz benimkide uzak maalesef rapor işini Ahmet Hoca veriyor mu bilmiyorum valla hiç gaziden veriyor falan diye duymuştum bir ara sen bi söyle istersen yinede

Güldürdun uz beni Allah da sizi guldursun inş. Pazartesi transferim var. Dualarınz i esirgemeyin arkadaşlar çok heyecanliyim nihayet beklediğim gün gelecek inş
Amiiin inşallah şu mübarek günler hatrına Rabbim hepimizi güldürsün inşallah canım Allah yardımcın olsun sonuçtan haberdar et bizide

Merhaba ,

Biz de bu ay ilk denememizi gerçekleştireceğiz.Adetim bugün yarın gelir. Kan verirken bile içim fena olur , kendi kendine iğne yapma fikri beni çok korkutuyor, nasıl olacak hiç bilmiyorum
Hiç korkma canım ben iğne gördüğüm anda bana yapılmayacaksa bile elim ayağım uyuşur rengim bembeyaz olurdu doktorum iğneleri yazarken nasıl hızlı nefes alıp vermeye elimi kolumu sıkmaya başladıysam doktorum bile korktu bunları bebeğimiz için yapmak zorundayız iğne yapacağın bölgeyi elinle sıkıp iğneyi batırırsan hiç acımıyor. zaten o kadar ince uçlu iğneler ki ben korkumu yendim diyebilirim. 2 gündür ilk defa kendi kendime vurmaya bile basladım.

Sagol kuzumm♡♡akşam eşimlemi gitsem yoksa smdi teknik gisem hastane uzak yarın saat sürer gidip gelmem bizde korkuyorum bide kötü çıkarsa diye

Ayy kuzum şimdi gitsen aslında çok merak ediyorum ben Korkma kuzum güzel düşün ki güzel olsun bol bol dua ederek git

Şimdi eşim eve hemşire getirdi proluton iğne yaptırdık ayağa kalkmamam gerektiğini söyledi doktor ikiz gebeliklerde lekelenmenin daha yoğun olcağını söyledi proluton ve gece 1 defa olmak üzere progestana devam inşallah bi sıkıntı yoktur Ve ben 2 haftadır bişey yiyemiyorum miğde bulantısından ilaçlarımı bile zor içiyorum galiba ben gebeliği zor geçirenlerden olucam

Canım hiç belli olmazz evet ikiz gebelikler daha zor diğerlerine göre ama bak ben 6.haftadan 8.haftaya kadar mide bulantısından ölüyordum ve kesin ilk 3 ay böyle olacak bittim ben diyip durdum 8.haftadan sonra bıçak gibi kesildi. Senin şuan yapman gereken tek şey bol bol istirahat ederek kendine dikkat etmen. Allahın izinyle ikisinide sağlıkla kucağına alacaksın

Canım inşallah benimde kısa sürede geçer yemek yiyemediğimden kan değeri en düşük 15 olması gerekirken 6 ya düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…