Ayyyttt kuzummmm benimmmm yaaa nasıl mutliu oldummm yaaa. Anca yazdım kusuruma bakma olur mu

Rabbim hayırla gebelik yaşamanızı nasip etsin hepinize canlarımmm benimmmmm
Ne kusuru kuzum benim çok ozledim seni yoktun nezamandr.insallah degerim iyice artar.rabbimm herkese icinde De sana versin kuzum benimmm

Transferin hayırlı olsun inşallah gzel haberler alırsın 5 yıllığına 1.350tl bence çok iyi bizde dondurmaya 1500tl aldılar ve her sene ocak ayında 250tl ödiycz.

sımsıkı tutunsunlar inşallah allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım inşallah

Ne kusuru kuzum benim çok ozledim seni yoktun nezamandr.insallah degerim iyice artar.rabbimm herkese icinde De sana versin kuzum benimmm

Ayyy kuzumm benim yaaa bende seni çok özledim. Köye hiç yaz uğramıyor. Tedaviden döndüğümden beri gök gürültüsü hiç eksik olmuyor, hatta gök gürültüsünden bilgisayar ve modem patladı sürekli elektrik gidiyor bu sebeple telefonu bile elime alamıyorum öyle işte kuzum ya ama sizlere çok seviniyorum inan ki. Sizler benim canımsınız

Evet bizde de aynı durum olmuştu, önceden söylenmedi sonra da süre az geldi. Umarım sıkıntı olmaz içini ferah tut. Benim o durumda bile 11 den 3 ü kaliteli olarak donduruldu.
Transferin hayırlı olsun inşallah gzel haberler alırsın 5 yıllığına 1.350tl bence çok iyi bizde dondurmaya 1500tl aldılar ve her sene ocak ayında 250tl ödiycz.
Bizden 5 yıl hiç para istemeyecekler 5 yıl dolduktan sonra bize dondurmaya devam etmek istiyormusunuz diye soracaklar

aaaa canım nası patladı tövbe yaraabbim. Istanbulda sıcak vaar bu kaagundur soğuktu ama gine tekrar sıaklar başladı. Allahm herkese nasip etsin değerim 12.gunde 30.40 çıktı bugün 15.gun 73..78 çıktı inşallah pazara kadar iyice artar♡♡♡♡

Ohhh şimdi gördüm şahanesinnn :)
canm 12.gun degerim 30.40 çıktı 15.gün 73.78 çıktı ama hemşire iyi pazartesi tekrala dedi 100 üstüne çıkarsa tm dedi. Dr yolladım oda yükseliyor ancak istediğimiz kadar hızlı degil; pzrt tekrarlayalim dedi bende anlamadm

benım kanamam olmadı ama yanımdaki kadının baya oldu 4 tane toplandı sanırım bugun bilgi verecekler sen naptın kendini iyi hissedince yaz
Ertesi gün hemen nasıl bilgi vericekler canım. İyiyim sancım var biraz da suan evine gelip uyumusm yeni uyandım :)

Kızlarrrrr selaaammmm napıyorsunuz ? canımmmm Egehanezra hadi gözün aydın ben sana herşey güzel olacak demiştim Şimdi diğer sonuç bekleyenlerde sırada buralar hep pozitif haberleri ile dolacak inanıyorum. Herzaman da dua ediyorummm

Canın gözün aydın anneliğe sende adım attın allah tamamına erdirir inşallah kucağına da alırsın pazartesi 300-500 görürsün inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…