Kuzum doğruyu söylüyorsun ama doktorum 3 4 günde bi tekrarla dedi oyüzden öyle yaptırdım nette çok araştırdım birinin 12.gün degeri 10 14.gun 26 16.gun 30 sonra 70 100 derken kadın hamile klip doğurmuş insallh Bnmde yükselir her ece hepinize dua ediyorum canlarim♡

Canlarim hepinize günaydın. Sizin tecrübelerinize yorumlarınıza ihtiyacım var. 19 mayis opu da 27 yumurtam toplanmış 16 si döllenmisti. Bende çok iyi gidiyo herşey derken dün hastaneden gelen telefonla çok üzüldüm. 5. Gune gidebilen sadece 3 embriyom kalmis. Ve ohss olduğum içinde onların dondurulup sonraki ay transferine karar verdik. Doktorum pgt genetik testi önerdi. Ama çok pahalı olduğu için ve ilk denemem olduğu için istemedim. Sizler genetik test yaptirdinizmi. Yaptirmadigim için pişman olurmuyum acaba

Kuzum inşallah senin için hayırlısı olur hiç üzülme benim ablamında 2.denemesinde 3tane toplanmıştı ve tuttu hiç sıkma kendini benimde doondurulmuşlarla 2.ci denemem ama genetik testi yaptırmadım

İçini ferah tut çıkar canım geçecek bence 150 bile olabilir pazartesiye daha çok var :)

Doktorun istiyorsa vardır bir bildiği, yap diyorsa yap derim. Bizden de istemişlerdi bişey çıkmamıştı çok şükür. Emin olmak istemiş olabilir. Hem bişey varsa da tedavi eder ama söylediğine katılıyorum biraz pahalı.. Yumurtaların yavaş yavaş azalması normaldir ama sende baya güzel yumurta varmış normalden az kalmış fakt bu senin moralini bozmasın belki o 3 taneyle gebe kalırsın kim bilir ki

Off bu saat oldu hala yataktayım kalkamıyorum o bulantı başlıcak diye ilaç düzenim alt üst oldu ben perişan durumdayım geçmesi için dua etmekten başka yapcak bişeyim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…