Canisi seni ariyorum resmen forumda kan vermissin devletemi verdin fisinle bak sonucuna cok dua ettim 3 4 kat artar insallah
cansın kuzu özelde verdim maille attılar 73.78 artmış 3gun sonra gine tekrrliycaz hemşirem dedi 100ustune cktimi rahatliycaz

cansın kuzu özelde verdim maille attılar 73.78 artmış 3gun sonra gine tekrrliycaz hemşirem dedi 100ustune cktimi rahatliycaz
2 kattan fazla artmis kuzum bak uzulme ben 3 haftadir stresliyim bebegim 1 hafta geride cikti bak artiyo sakin strese girme

Canım 2 katına artmış çok şükür hadi inşallah kat kat artmaya devam etsin Allahımin izniyle sneinle dualarımız güzel anne

Tamam kuzum akşama kadar bekletcen bizi yani
Bekletmedim size kiyamadim

Canım 2 katına artmış çok şükür hadi inşallah kat kat artmaya devam etsin Allahımin izniyle sneinle dualarımız güzel anne
evet Kuzum artmış insallh tekrr gzel gzel artar bu lafı ben sizlere diyorum hep şimdi bunu duydumya çok mutlu oldum

Bekletmedim size kiyamadim

evet Kuzum artmış insallh tekrr gzel gzel artar bu lafı ben sizlere diyorum hep şimdi bunu duydumya çok mutlu oldum

Evet çünkü Allahımin izniyle sende anne olacaksın kuzum benim kat kat artmaya devam etsin değerin inşallah

Evet bizde de aynı durum olmuştu, önceden söylenmedi sonra da süre az geldi. Umarım sıkıntı olmaz içini ferah tut. Benim o durumda bile 11 den 3 ü kaliteli olarak donduruldu.

Kızlar yaa ben şimdi tüp bebek sonrası adet oldum ya. Yumurtalarımında hepsi alınmamıştı. Peki o kalan yumurtaları adetle attım mı yoksa şuan onlar gelişecek mi çok aklıma takıldı yaa

Kızlar dün transferim yapıldı çok acı hissetmedim şükürler olsun transferden sonra kalçadan bir iğne yaptılar 1 saat hastanede yattım kalan 8 tane yumurtamı cuma gününe kadar takip edecekler doktor dondurabilirsin derse dondurtturacağız 5 yıllığına 1.500 tl istiyorlar özel indirimimle 1.350 tl ye geliyor bana hakkımızda hayırlısı

Kızlar yaa ben şimdi tüp bebek sonrası adet oldum ya. Yumurtalarımında hepsi alınmamıştı. Peki o kalan yumurtaları adetle attım mı yoksa şuan onlar gelişecek mi çok aklıma takıldı yaa

Atmış olman gerekiyor kuzum çatlayıp akmıştır karın boşluğuna onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…