Bebeğin hayırlı olsun canım iyi düşün iyi olsun

Kızlar yaa ben şimdi tüp bebek sonrası adet oldum ya. Yumurtalarımında hepsi alınmamıştı. Peki o kalan yumurtaları adetle attım mı yoksa şuan onlar gelişecek mi çok aklıma takıldı yaa
Onlar gitti artık kuzucum her adet döneminde yeni yumurta oluşur

Merhaba canım bende kendim yapmadım eşim yaptı ama ilk iğneni yaparken zorlanirsin biraz sonrası kolay olur zaten hayırlı olsun tedavin inşallah

İnşallah canım adet olabilirsem doktoru arayıp gün alacağım. Eşim hiç yapamaz gibime geliyor . Bakalım yaşayıp göreceğiz.

Senin de hamileliğin hayırlı olsun , Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben de kan verirken falan fena olurum. Tansiyonum düşer , bayılacak gibi olurum. Başta zor olacak inş sonrası iyi olur.

Bunların hepsi bir sınav diyorum kendi kendime , inş hakkıyla veririz sınavımızı , mükafatlarımızı alırız

Canm benm kat kat artsın inşallah dualarımız seninle.

Kuzum 12.gün yaptırdın ya 14.gün tekrar yaptıracaktın 3 gün arayla yapılmaz. Değerin yükseliyor evet ama bu 2.gün yaptırdığında çıkması gereken değerden biraz yüksek ama 3.gün için biraz daha az. Dr doğru söylüyor sağlıklı bir artış olmalı. 14.gün 60 larda 15. Gün 90 ve üstü olmalı ancak şöyle bir durumda var yükselme tam olmadanda sağlıklı gebelik geçiren kişi sayısıda çok. Ben sadece senin iyiliğin için söylüyorum bunları. Rabbim inşallah gönlüne göre verir kuzum benm

Ertesi gün hemen nasıl bilgi vericekler canım. İyiyim sancım var biraz da suan evine gelip uyumusm yeni uyandım :)
Canim herkese ertesi gün bilgi veriyolar ki arayıp bilgilendirdiler zaten 2 yumurtam embriyo olmuş :) senden kactane topladılar gecmisler olsun

Canim herkese ertesi gün bilgi veriyolar ki arayıp bilgilendirdiler zaten 2 yumurtam embriyo olmuş :) senden kactane topladılar gecmisler olsun
Sağol canım ikimizde geçmiş olsun benden 21 tane toplanmış canım ama kaç tane embriyo olcak bilemem. Normalde 10-15 arasıydı ama 21 tane toplanmış anlamasm ama umaeım güzel olue hersey kaliteli olurlar :)

Sağol canım ikimizde geçmiş olsun benden 21 tane toplanmış canım ama kaç tane embriyo olcak bilemem. Normalde 10-15 arasıydı ama 21 tane toplanmış anlamasm ama umaeım güzel olue hersey kaliteli olurlar :)
Insallahhh yakında tranferinde olur cok güzel haberlerin alıcaz :))

Kızlar miğde bulantısı için hap kullanan var mı ? Benim kullandığım geçirmiyo çok bitkin durumdayım doktora söyleyip mümkünse serum isticem

Kızlar miğde bulantısı için hap kullanan var mı ? Benim kullandığım geçirmiyo çok bitkin durumdayım doktora söyleyip mümkünse serum isticem
Zofran zydis kullanıyorum ben baya faydasını gördüm. Bi kere metpamid kullandım yan etkileri çok ağır oldu. Doktorum dramamin de onermisti

Zofran zydis kullanıyorum ben baya faydasını gördüm. Bi kere metpamid kullandım yan etkileri çok ağır oldu. Doktorum dramamin de onermisti
Dramamin günde 3 tane içiyorum ama fayda yok cumartesi zofranı sorıyım inşallah o işe yarar çok tşk ederim

3.5 ay mide bulantısı ve kusma yaşadım ne serum ne ilaç fayda etmedi kilo kaybı yaşadım artık hastaneye yatışım yapılacaktı ki o hafta geçti çok şükür, emedur diye bi fitil vermişti doktorum son kontrolümde, mide bulantısına faydası var mı bilmiyorum ama doktorunuza sorun dilerseniz, umarım en kısa zamanda geçer

Canım Benim iyi düşün iyi olsun hayırlısı olsun kuzum dualarım seninle

çok Sagol duygucum kuzum benim allah hepimizden razı olsun. Inşallah artar pazartesiye kadrrrrr allahım diğer arkadaslarimizada nasip etsin valla hergün her gece tek tek dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…