Ediyorum canım ediyorum ama yinede ne bileyim tarif edemiyorum şuan duygularımı

Canım hiç üzülme sen. Ben bunu 3 defa yaşadım. Her tutmadığında en başa döndüm durdum ama pes etmedim. 3. denememde yine dondurulmuş yoktu ama transferlerden biri tuttu. Neredeyse 2 aylık hamileyim çok şükür. Yani dicem var olana şükret ve sahip çık kardeşim

Kızlar çarşamba günü 2 tane transfer yapıldı bana kalan 8 embriyoyu 5.güne kadar takip edeceğiz demişlerdi biraz önce aradılar olmamış moralim çok bozuk allah yardımcımız olsun çok korkuyorum
Bozma canım moralini hemen, yüksek tut ki moralini bebişlerin üzülmesin ki gerek kalmasın başka embriyoya

Kızlar miğde bulantımı şimdilik hafifleten bişey buldum sabah ne olur bilemem ama 2 saatlik durumum iyi hayatımı kurtaran polo şeker benim gibi sıkıntısı bol arkadaşlarıma bilgi olsun kocişleriniz bol bol alsın güzel annişleer yarın kontrolümüz var dua edin bize ablalarımız

Canım, bir dahakini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Embriyoların donduruldu canim dun. Dondurulan embriyolar pgt yapılabliyomu. Bilgin varmi. Embriyo başı 250 dolar. Ve genelde ilk denemelere yapılmıyo ama çok kararsizim
''PGT testi 3. gün taze veya dondurulmuş embriyolarına yapılır. Blastkist aşamasındaki embriyolara ancak trphoektoderm biopsisi ile CGH testi yapılabilir''
Bahçeci cevaplamış bir yerde buldum kuzum

Kızlarrr çok şükür doktordan yine mutlu ayrıldık.
Çekirdeğim 7 hafta 3 günlük olmuş.
Boyu 14 mm :)
Kalp atışını duyduk
1 ay sonra ensesini ölçecekmişiz çok şükür
Maşallah kuzumm Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Kızlar, pazartesi sabahı yumurtalarım toplanacak... bu iğnelerden göğüslerim çok acıyor. Yürürken bile rahat edemiyodum. Kıyafetler bile fazla geliyor. Ağlayasım geliyor. İşlerime zor konsantre oluyorum.
Sizde de böyle garip şeyler oldu mu?

Ama çok mutlu ve umutluyum.. içim kıpır kıpır.. sevinç var içimde, sevgi doluyum. bu kadar sevinç fazla gibi o yüzden çok da korkuyorum sonuç negatif olursa kötüleşir miyim diye. Ayyy... çok tuhafmış bu süreç kızlar...

Canım benimde dün toplama oldu benimde göğüslerim çok acıyor insan sanki hamile de süt dolmuş gibi hissediyor İlk defa böyle oldu. Ben normaldr dye hiç kmseye sormamıştm bak seninde olmuş zaten :) buarada brnimde içim öyle mutlu ve umutluyum nedense inşaallah güzel sonuclar alırız bende cok rahat rabbime sıgınmıs ve umutluyum bu sevincini kaybetme bize cok lazım olacak :)

Canım benimde dün toplama oldu benimde göğüslerim çok acıyor insan sanki hamile dest dolmuş gibi hissediyor İlk defa böyle oldu. Ben normaldr dye hiç kmseye sormamıştm bak seninde olmuş zaten :)
Ben de normaldir diye susuyodum ama artık bugün çok fena oldu. Sizde de oldu mu diye merak ettim. Paylaşasım geldi. Biraz da yanlızım burda. Sizinle paylaşayım dedim.

Ben de normaldir diye susuyodum ama artık bugün çok fena oldu. Sizde de oldu mu diye merak ettim. Paylaşasım geldi. Biraz da yanlızım burda. Sizinle paylaşayım dedim.
İyi yapmıssın canım paylaşcaz tabi eger bnmde cok kötü olsaydı bende is a korkar merak eder sorardım artık suan o derece değil

İyi yapmıssın canım paylaşcaz tabi eger bnmde cok kötü olsaydı bende is a korkar merak eder sorardım artık suan o derece değil

Nasıl geçti canım toplama? Anestezi aldın mı? Kaç saat sonra çıktın? Hayırlısı olsun... güzel güzel embriyoların olsun da tutunsunlar sana... inşallah :)

Ah canım ben de aynı senin duygularını paylaşıyorum... bebeğimiz gelecek inşallah... umutlu, sevinçli... allahım inşallah sevincimizi devam ettirir. Daha fazlasını istemiyorum. Bu sevincim devam etse yeter... çok şükür.. bu süreci daha zor yaşarım diye korkuyordum. Gücü verdi... bebeğimizi de verir inşallah.. :)

Benim de bugün opu m oldu.
Alınan ise yaramayanların sayısı söylenmedi.
7 tane döllenecek yumurta var.
Yarın arayacaklar ne olup bittiğine dair.
Yanlız göğüslerim çok hassas.
İlk denememde böyle olmamıştı.
Ve opu dan sonra ağrım oldu. Hiç o ağrıları cekmeden agrı kesici vurdurdum.
İnşallah hepimiz hayirli haberler aliriz.

Nasıl geçti canım toplama? Anestezi aldın mı? Kaç saat sonra çıktın? Hayırlısı olsun... güzel güzel embriyoların olsun da tutunsunlar sana... inşallah :)
Güzel geçti anestezi aldım yarım saat sürmüş bir saatte serum bitmesini bekledik cıktım hemen agrım var birazcık oda adet agrısı gibi hafif Amiiin inşaaallah seminde oylr olsun inşaallah canım benm :))

İnşaallah ya bende öyleyim cok zor yasarım sıkıntı stres mafolurum diyodum ama saçma bir sekilde rahatt ve keyifliyim umudum çok ben normalde cok içi daralan bogulan falan falam biriyim sıkılınca kimseler tutamaz beni mutduzlaşırım ama buara sevinçliyim mutluyum bilmiyorum sonumuz hayrolsun güzel haberler alalım ikimzde bebeişimze kavusalim bu mutluluk anne olmaya hazırlanma mutlulugu olsun inşaaallah :))

Hepsi döllensşn inşaallah canım benm. Benmde blraz agrım var rabbim yüzümüzü güldğrsğn geçmiş olsun sanada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…