Hepsi döllensşn inşaallah canım benm. Benmde blraz agrım var rabbim yüzümüzü güldğrsğn geçmiş olsun sanada :)
İnşallah rabbim hepimizi saglıklı evlatlarla sevindirsin.
Bu sefer ağrılı geçti.
Belki benim bu yazdığımı benim gibi amh si si düşük biri okur ve umudunu kaybetmez.
7 yumurtayı 0.99 amh ile verdim.
Sakın doktorların yumurtalık rezervin az, yumurta az verirsin laflarına asla ama asla kulak asmasınlar.
Ben neler yasadim ne ameliyatlar ne moral bozan doktorlar ne umutsuz konuşmalar.
36 yaşındayım.
Vitaminlerle vücudumu destekledim ve bu vitaminler doktorlarım yazdığı pahalı vitaminler degil.
Yumurta gelisimi icim gerekli vitamimleri ve dozlarını araştırdim.
Tek tek aldim cok uygun fiyata.
Bunlarin yanımda dhea ve uyku cok onemli oldugu için meletonin ictim.

benim yarın catlatma günü, pazartesi toplama var. İkinci denemem, ilki basarısız bir transferdi ve zaten elimde 1 blast vardı sadece, şimdi tekrar topluyoruz bakalım sonuc ne gelecek. hemen sonraki ay transfer oluyormu genetik test bakılıp

Aaa iyi ne güzel, hemen çılmışsın.. İyi yapmışsın ağrı kesici vurdurup... inşallah transferin de böyle başarılı olsun:)
ay vallaha inşallah canım, bu mutluluğumuz hiç ama hiç azalmasın... bu tatlı duygular yavrumuzun bize bir işaretidir inşallah. :) ayyy, böyle diyip diyip korkup sonra yine seviniyorum. Bemce benim hormonlar coştu. Bu onun işareti :)

Aynıyız canım. Benim de yarın çatlatma iğnem var. Pazartesi de operasyon olacak.

Maşaaallah ne güzel başarmışsın rabbim isterse hersey olue işte derdi veren dermanı da verir sadece is a biz buna vesile olucak şifayı aramalıyız oturduğumuz yerde şifa gelmez doktorlar olmaz diyor diyip ümit kesmemeklazım cokgüzel bir örnek verdin. Sevşndim senin adına tüp bebek evresinde herkeste bir ümitsizlik olusuyoe senin hikayende umut ışığı olue inşaaallah güzel günler seni bulur rabbim hepimizin yüzünü güldürsün suan cektiğimz sancılar gelip geçici dogum sancısı da cekelim anne olalım saglıklı evlatlarımız olsun hayrlı olsun hayrlısıyla bunları hatırlayıp gülelim şğjredelim inşaallah :) :)

öylemi oluyor acabaa ya hormonşae coşuyor mu ki benm transfered daha cok var ameliyat olcagım için ama suan duygusallk var üstümde hormonlardan heralde diyodum bende sacma sapan bişeye duygulqnabliyorm rahatsızlığım değil yani güzel bişeye bile mesela eve misafr geliyo duygulanıyorum eşimn yiğenini severken sevgiden aslında gercekten benmde olsun düşüncesyle değil ama gözlerim doluyor seveöitoeum cocugu millet yanlş anlıcak dye eşime embryolarn söylüyorum aglıyorm hahaha ama isteyerek olmuyo ki güçlü durmaktan umutlu olmaktan içime mi atıyorum acaba diyorm bilmiyorum ama hiç isyan etmemehe neden denemeye kendmi üzmemeye öalısıyorm yani duygusaşlıgm onlara değil öyle en ufak seye gözlerm doluyor ama kmseye göstwrmeden toplanıyorm :)

Hayrlı haberlerin olsun inşaallah :) sorun halkında arkadaslae bilgi verirler benm bilgim yok malesef

Kk yı birbirimize ettiğimiz kalpten dualar için seviyorun.
Bizi bu yolda uğraşanlar dışında kimse anlamaz.
İlk deneme de bana 40 yaş üstü kadinlara uygulanan tedavi uygulandı.
35 yasindaydim.
Hic yumurta veremedim.
Zarla zorla 3 yumurta verdim.
Simdi doğru tedavi ve vücudumu vitaminler, dhea ile destekleyerek 7 yumurta cikti.
İnşallah yarin arayacaklar hayirli haberler alirim.
Bu arada ilk tedavimde doktorun umutsuz ve moral bozan konusmalarini ömrüm boyunca unutmam.
Hic kimse bu doktorlara inanmasın, moral bozan doktorlara gitmesin.
Pozitif doktorlar bulun kendinize.
Ben bu agrilara raziyim cnm.
Ben iki operasyon gecirdim. Birinde öldüm resmen zar zor hayata döndürdüler.
İnşallah rabbim bu mübarek günlerde hepimizin sesini duyar.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

inşallah cnm .ama agri disinda karin ve yumurtaliklarda hassasiyet ve sızlama var.
Hepimizin transferi kolay ve başarılı geçsin.

merhaba size birsey sormak istiyorum ama ilk tup bebek denemem geçen ay olumsuz sonuçlandı bildiginiz uzere ilaclarda malum yan etkileri filan yaklasık 2 3 gün once önce belimde batmalar olmaya başladı ekşiden nefret eden ben avuc avuc erik yemeye basladim ve bugun adetime 10 gun var peynirimsi akıntım oldu sizce nedern ? birde zayiflamak icin yeşilcay filan iciyorum bunlarda peynirimsi akintiya neden olur mu ? yada bu ay hamile olabilirmiyim ? bildiginiz uzere bebeklerde umidu kesince gelirmis ya olabilr mi ? onemli gun filan demeyip iliskiye girdik faydasini gormus olabilirmiyim ? esimden dolayı tüp bebek yaptirmistik tutma ihtimali olmazmi ?

Canim genetiğe gitmesini önceki başarısız denemen den dolayımı istiyorsun. Suan geride 1 tane dondurulmuş varmi tam anlayamadim onun transferini istemeyip en baştan mi hazirlandin

Valla benimde gögüslerim patlıcak gibi acıyorduhatta doktorum kasıkların ağrıcak diyordu kontrole gittiğimde söyledim kasıklarımdan çok göğsüm acıyor diye, ama son iki gün kasıklarımın ağrısından zor yürüyordum

Kızlarrr çok şükür doktordan yine mutlu ayrıldık.
Çekirdeğim 7 hafta 3 günlük olmuş.
Boyu 14 mm :)
Kalp atışını duyduk
1 ay sonra ensesini ölçecekmişiz çok şükür
şükürler olsun kuzu inşallah bnimde ilerlerde o zamana gelirim ♡ sesini atarmısın dun sabah atarım dmiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…