Kızlar çarşamba günü 2 tane transfer yapıldı bana kalan 8 embriyoyu 5.güne kadar takip edeceğiz demişlerdi biraz önce aradılar olmamış moralim çok bozuk allah yardımcımız olsun çok korkuyorum

Kızlar çarşamba günü 2 tane transfer yapıldı bana kalan 8 embriyoyu 5.güne kadar takip edeceğiz demişlerdi biraz önce aradılar olmamış moralim çok bozuk allah yardımcımız olsun çok korkuyorum
Canim hiçbiri 5.gune gitmemiş mi. Nerde yaptırdın peki hangi hastane merak ettim

Canım 2 tane transferin olmuş ne güzel inan bunu yaşamayan insanlarda var. Diğerlerine üzülüp morelini bozma. Karnındaki miniklerin için bol bol dua et

İkizlerimden biri düştü digerinin de kalbi durdu bi hafta arayla oldu. Nedeni bilinmiyor tek olmaymış testler yapılıyormuş ama iki tane gidince sebep araştırılamıyormuş

İkizlerimden biri düştü digerinin de kalbi durdu bi hafta arayla oldu. Nedeni bilinmiyor tek olmaymış testler yapılıyormuş ama iki tane gidince sebep araştırılamıyormuş
Peki tek kese miydi yoksa çift mi ? Bazen tek kese daha riskliymiş öyle demişlerdi

Peki tek kese miydi yoksa çift mi ? Bazen tek kese daha riskliymiş öyle demişlerdi
Çift keseydi. Doktor bize birinin kalp atışları yavaş deyince digerine bişey olurmu diye sordum doktor da ona bieşy olmaz ayrı kese gelişimi de iyi demişti. Sonraki kontrolümde biri gitmiş iyi dediğinin de kalbi durmuştu. Doktor nedenini anlayamadı ikizlerde ikisinin birden gitmesi normal değil demişti . Demekki kısmet değişmiş.

Tabiki Allah istemeyince zamanı gelmeyince olmuyo Allahım daha sağlıklı bi gebelik yaşatsın 9 ay sonra sorunsuz kucağına almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…