Çok güzel zamanda başlıyorsun canım.. Allah’ım yüzünüzü güldürsün inşallah

Bence hiç üzülme gayet iyi. beninde 7 yumurtamdan 2 si 5 güne gitti. bizde pgt ten daha kapsamlı ve pahalı ngs genetik testi yaptırdık.. 3ten fazla başarısız tedavim vardı. doktor önerdi. çok şükür ikiside sağlıklı geldi. canım dondurmadan önce embriyodan biyopsi alınıyor gönderiliyor. sonraki ay seni hazırlayıp transfer ediyorlar. ikiside transfer ettiler ve ben şuan çok şükür hamileyim.. sonuçta sağlıklı olmayan embriyo tutunamıyor vücut onu yabancı kabul edip atıyormuş doktorum öle dedi.. içinde kalmasın yaptır bence. sonuçta az emek harcamıyoruz ama değer bence.. bol şans :)))

Embriyoların donduruldu canim dun. Dondurulan embriyolar pgt yapılabliyomu. Bilgin varmi. Embriyo başı 250 dolar. Ve genelde ilk denemelere yapılmıyo ama çok kararsizim
Canım sen hangi hastanede yatırıyorsun bizde dondutturacağız bizden 5 senelik 1.500 tl istediler

Canım sen hangi hastanede yatırıyorsun bizde dondutturacağız bizden 5 senelik 1.500 tl istediler
Canim benim 1 aylık rahim dinlendirme den sonra transfer olacak bi problem olmazsa. Bunun için ek bi ücret odemiyorum. Genetik testine embriyo başı 250 dolar istemişlerdi. Yumurta sayısına göre değişiyo diye biliyorum. Dondurma ücreti transfer yapılmayacaksa. Senin kaç tanesi donduruldu

Canım arkadaşım benim yumurtalarımda 20 mayısta toplandı 14 yumurta toplandı 11 tanesine işlem yapıldı 10 tanesi döllenmiş ama doktorum riske atmamak için 3.gün 2 embriyo transfer etti kalan 8 tane 5.güne kadar gelişirse dondurtturacağız ayrıca hiç korkma geçen gün araştırırken internette bir doktoru dinledim dondurulmuş embriyonun tutma ihtimalinin daha fazla olduğunu söylüyor sebep olarakta bizler bu süreçte çok ilaç alıyoruz ya hormonlarımızla oynanıyor 1 ay sonra yapıldığında rahim kendine geliyormuş

Canlarim Allah razı olsun hepinizden. Moral kaynaklarım benim

Canım sen ikinci transferinde mi hamile kaldın ikizlere? Ayrıca kaç tane embriyon kalmıştı ilk transferinden sonra birde genetik testi ne kadara yaptın? Sağlıklı geldi mi? Benim 5tane dondurulmuşum var ikiz gebelik iki aylık kaybettim ilk transferimdi. Bizde genetik test yaptırmayı düşünüyoruz ama hem maliyetli geliyor hemde korkuyorum sağlıksız sonuç olacak ve daha çok üzülecem diye korkuyorum

Genetik testine embriyo başı istiyorlar ben dondurmaya embriyo başı istiyorlar anladım çok özür dilerim arkadaşın

Benim dondurulmuşlarım var yapılamaz mı onlara genetik test ?

Benim dondurulmuşlarım var yapılamaz mı onlara genetik test ?
Benim doktorum önermedi dondurulmuşlara yapmayı canım . Ama yine de siz bilirsiniz demişti. Bana da mantıklı geldi söyledikleri yaptırmadım. Eğer son kalanlarda tutmazsa yeni başlayacağımız tedavinin başında dondurmadan göndeririz dedi

Evet canım 2.transferimde hamile kaldım. 1.sinde görünen bi sıkıntı yoktu çok umutluyduk doktor da bizde olmayınca gen testi yaptırdık neden sağlıksız sonuç olsun ki 600-800 arasıydı fazla değildi sen neden kaybettin ikizlerini canım bu arada gen testini kendime yaptırdım embriyolara değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…